E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da Sneijder şoku!---

Cimbom'da Sneijder şoku!

Cimbom'da Sneijder şoku!
31 Ekim 2014 - 19:10 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Kasımpaşa'yı konuk edecek Galatasaray'da Sneijder şoku yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Galatasaray Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Bu kritik mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Bugün bazı gazetelerin "Kasımpaşa maçında oynamak istemiyor" diye yazdığı Sneijder, teknik direktör Prandelli tarafından Kasımpaşa karşılaşmasının ilk 11'ine alınmadı. Hollandalı yıldızın yerine Emre Çolak kadroya alınırken, Sabri de ilk 11'e girdi.

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesi büyük bir şok yaşandı. Takımın en önemli futbolcusu olarak kabul edilen Wesley Sneijder, ilk 11'e alınmadı. Teknik direktör Prandelli, Hollandalı yıldızın yerine Emre Çolak'ı ilk 11'e aldı. Bugün bazı gazetelerde Wesley Sneijder'in son dönemde yaşanan maddi ve manevi sorunlar nedeniyle bunaldığı ve bu nedenle Kasımpaşa maçında oynamak istemediği ileri sürülmüştü.

Galatasaray'da, Felipe Melo da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.;

İŞTE GALATASARAY'IN İLK 11'İ
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Yekta, Hamit, Olcan, Emre, Burak

KASIMPAŞA'NIN MUHTEMEL 11'İ
KASIMPAŞA: Isaksson, Sancak, Barış, Donk, Orhan Şam, Alpaslan, Castro, Tunay, Scarione, Babel, Adem

WESLEY SNEIJDER'İN SABRI TAŞTI
Galatasaray, sezonun en kritik virajlarından birinde... Geçen hafta Dortmund ve Başakşehir maçlarında kalesinde 8 gol gören ve 2 ağır mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, nefes alabilmek için Kasımpaşa karşısında.  
Sarı kırmızılılar, kazanırsa rahat bir nefes alacak, aksi halde sıkıntı daha büyüyecek ve Prandelli için işler daha da zor hale gelecek. Kasımpaşa ise son haftalarda yükselen bir performansa sahip ve bu maçı kazanıp zirveye bir adım daha yaklaşmak hedefinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)