E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da bir başkan adayı daha---

Cimbom'da bir başkan adayı daha

Cimbom'da bir başkan adayı daha
23 Eylül 2014 - 23:03 borsagundem.com

Galatasaray'da, Alp Yalman'ın ardından, bir isim daha başkan adaylığına hazır olduğunu açıkladı

Galatasaray'da, Alp Yalman'ın ardından, eski yöneticilerden Mehmet Helvacı da başkan adaylığına hazır olduğunu açıkladı.

25 Ekim'de olağanüstü genel kurula gidecek olan Galatasaray Kulübü'nde kongre kulisleri iyice ısındı.

Başkan Ünal Aysal bu dönemde büyük bir sessizliğe bürünerek seçimde yeniden aday olup olmayacağını gizemli bir havaya sokuyor. Aysal'ın durumu netliğe kavuşmayınca sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri olağanüstü kongre için nabız yoklamaya başladı. Aday adayları Ünal Aysal'ın kararı belli olmadığı için, durumları hakkında net bir karar veremezken, 1990-96 yılları arasında 6 yıl süreyle sarı kırmızılı kulübün başkanlığını yapan Alp Yalman'ın ismi adaylık için ilk öne çıkan isim oldu.

YALMAN GELİRSE ALBAYRAK DA GELECEK
Alp Yalman bugün yakın dostları ile olağanüstü kongre için biraraya geldi ve bir seçim stratejisi belirlemek için çalışmalara başladı. Alp Yalman'ın liseli ve lisesizleri kapsayacak dengeli bir yönetim kurulu oluşturmayı ve öncelikle futbol şubesini toparlayacak hamleler için kolları sıvamaya hazırlandığı öğrenildi. Alp Yalman teknik direktörlüğü Mustafa Denizli'yi getirmeyi de düşünüp, Ünal Aysal'ın ilk döneminde futbol şubesi yöneten Abdürrahim Albayrak'ı da listesine katmayı düşündüğü bildirildi.

MEHMET HELVACI: "YÖNETİMDE YER ALABİLİRİM"
3 yıl önce Ünal Aysal'a karşı başkan adayı olan Mehmet Helvacı ise seçime girebileceğini ancak ille de başkan olmak gibi bir fikrinin olmadığını, gerekirse yönetici olarak da bu zor günde Galatasaray'a hizmet için soyunabileceğini açıkladı. 

Helvacı; "Ünal Aysal'ın savurgan harcamalarını durdurmak için son seçimde de üyelerimizi uyarmaya çalıştık. Kulüp bugün zorda, gerek içerden gerek dışardan çalışmaya hazırım. Ünal Aysal olmaz ise Alp Yalman'a karşı aday olurum. Gerekirse dışardan proje de üretirim. Ancak kulübün içinde bulunduğu koşullar güç birliğini gerektiriyor. Bir konsensüs yönetiminde de yer alabilirim" diye konuştu.

ÖZDOĞAN : "GALATASARAY SAHİPSİZ BIRAKILMAZ GEREKİRSE GÖREVE TALİP OLURUZ"
G.Saray'da Faruk Süren ve Özhan Canaydın gibi başkanlarla uzun süre yöneticilik yapan Profesör Doktor Ahmet Özdoğan da kongreye doğru kişi ve gruplarla görüşmelerini sürdürüyor. Özdoğan'ın başkan Ünal Aysal'ın yarın adaylık kararını açıklaması durumunda Ali Dürüst, Turgay Kıran, Adnan Öztürk, Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı gibi isimlerle biraraya gelerek , Aysal'a karşı güçlü bir ekip oluşturmak için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

ADNAN ÖZTÜRK ŞİMDİLİK SESSİZ
Ünal Aysal'ın yönetiminden ayrıldıktan sonra Aysal'ı eleştiren isimlerin başında gelen eski yönetici Adnan Öztürk ise kongre öncesinde sessiz bir politika izliyor. Adnan Öztürk'ün Ünal Aysal ve diğer adayların durumuna göre bir yol haritası izleyeceği ve gerek duyulursa seçime girebileceği de sarı kırmızılı kulislerde konuşuluyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin24 Eylül 2014 09:42

    Turgay Kıran, Adnan Öztürk, Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı... Koca kendi dönemlerinde Galatasaray başkanını satan bu isimlere kaldıysa vay ki vay!!