E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArena karnavala hazırlanıyor---

Arena karnavala hazırlanıyor

Arena karnavala hazırlanıyor
26 Şubat 2017 - 11:58 borsagundem.com

Daha önce yönetimi istifaya çağıran sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçında ise takıma tam destek verecek

Galatasaray'da TT Arena'da yarın oynanacak Beşiktaş derbisinin çalışmaları sürerken sarıkırmızılı taraftarlar da maça özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Riekerink'in ayrılma döneminde Hollandalı hoca ve yönetim aleyhine istifa çağrısında bulunan sarı-kırmızılılar, bu kez tepki değil, tam destek kararı aldı.

ÖZEL ŞOV YAPILACAK

Özel koreografiler, şovlar ve pankartlarla karşılaşma için hazırlıklar yapan 12. Adam, biletlerin de büyük kısmını tüketti. Mücadeleye yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarların, 25 bin civarında bilet aldığı kaydedildi. 17 bin kombine ile birlikte sayı 42 bine yükselirken, yarına kadar bu rakamın 50 bine yaklaşması bekleniyor.

TUDOR'A GÜVEN TAM

Galatasaraylı futbolseverlerlerin gönlünde yatan 'Aslan' ise yeni teknik direktör 'Igor Tudor.' Hırvat teknik adamın, takımın başına geçmesinden itibaren yeni hocalarına çok güvenen sarı-kırmızılı taraftarlar, bu desteklerini derbide de ayrıca gösterecek. Tudor için pankartlar hazırlayan taraftarlar, futbolculara için özel olarak tezüharatlarla moral vermeye çalışacaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)