E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom o isme imza attıracak---

Cimbom o isme imza attıracak

Cimbom o isme imza attıracak
11 Aralık 2017 - 14:12 borsagundem.com

Galatasaray transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Ve Cimbom transfer için gaza bastı. Sarı kırmızılılar uzun süredir peşinde koştuğu yıldız bir oyuncuyu imza aşamasına getirdi. Galatasaray, bu transferi açıklamak için gün sayarken, ödeyeceği miktarı bile belirledi.

İşte o detaylar...

Sol bek pozisyonu için Filipe Luis’i isteyen Galatasaray, önümüzdeki günlerde kapısını çalacağı Atletico Madrid’e de teklifini hazırladı. Brezilyalı yıldıza yıllık 3.5 milyon Euro vermeyi planlayan Aslan, İspanyollar’a da 2.5 milyon Euro verecek.

Atletico’nun, Ocak ayında bitecek olan transfer yasağı ve bu bölgeye transfer yapma ihtiyacı sonrasında Brezilyalı oyuncunun geleceğini düşünmeye başladığı öğrenilmişti. 32 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgilenen Galatasaray’ın, Luis’i kadrosuna katmak için yapacağı teklifi hazırladığı bildirildi.

Buna göre oyuncudan olumlu yanıt almasına kesin gözüyle bakılan Aslan, önümüzdeki günlerde Atletico’nun da kapısını çalacak ve resmi teklifini karşı tarafa iletecek.

2019’da Kırmızı-Beyazlılar’la sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncuya yıllık 3.5 milyon Euro vermeyi planlayan Cim Bom, bonservis olarak 4.5 milyon Euro isteyen İspanyol kulübünü de 2.5 milyon Euro vererek ikna etmeye çalışacak. Bu transferde transfer pazarlığının oldukça kıran kırana geçmesi bekleniyor. (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)