E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Kasımpaşalı yıldızı alabilir---

Cimbom Kasımpaşalı yıldızı alabilir

Cimbom Kasımpaşalı yıldızı alabilir
16 Kasım 2015 - 07:13 borsagundem.com

Ara transferde ön liberoya mutlak takviye düşünülen Galatasaray’da gündeme tanıdık bir isim geldi

Cimbom’u hem izleyip hem de Aslan olmak istediğini gösterdi... Kasımpaşa formasıyla başarılı performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Hollandalı, sarı kırmızılı takımın transfer listesinde de böylece ilk sıraya adını yazdırdı.

KASIMPAŞA NE DERSE O!

Ön libero takviyesi için oyuncu taraması yapan Galatasaray scout ekibinden, Donk’un tüm analiz, maç ve idman performansları istendi. Sarı kırmızılıların teknik heyeti de bu gelişmenin ardından Hollandalı oyuncuyu iyice yakın takibe aldı.

Kasımpaşa yönetimi ile yakın dostlukları olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik heyetin “Alınsın” raporu vermesi hâlinde lacivert beyazlılarla görüşecek. Kasımpaşa Kulübü’nün onayı alınmadan da Donk için harekete geçilmeyecek.

Donk, sözleşme uzatmak istemez ve Kasımpaşa oyuncusu için izin verirse Cimbom, kendisinin işini bitirecek.

HAMZAOĞLU'NUN GÖZDESİ, ÇÜNKÜ...

Ara transfer dönemi yani ocak ayında talep gelirse Ryan Donk’un sözleşmesi sezon sonunda biteceğinden, Kasımpaşa’ya uygun bir bonservis bedeli karşılığında bir teklif götürülecek.

Lacivert beyazlı kulübün de, 29 yaşındaki oyuncu için yapılan teklifi kabul etmesi hâlinde Ryan Donk hemen Florya’ya taşınacak.

Özellikle bu sezonki performansıyla takdir toplayan Donk’u, Galatasaray teknik heyetinin gözünde avantajlı kılan özelliği, ön libero ve stoperde de oynayabilmesi.

Donk, özetle sarı kırmızılı renklere artık çok yakın...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)