E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​Çılgın analistten sıra dışı tavsiyeler ---

​Çılgın analistten sıra dışı tavsiyeler

​Çılgın analistten sıra dışı tavsiyeler
01 Nisan 2015 - 09:24 borsagundem.com

Saxo Bank'ın sıra dışı tahmincisi Steen Jakobsen yatırımcılara tavsiyede bulundu

Saxo Bank'ın her daim enteresan tavsiyeleriyle bilinen Baş Ekonomisti Steen Jakobsen, bu kez yatırımcılara ellerindeki her şeyi satıp, tatile çıkma önerisinde bulundu.

Jacoksen, Bloomberg'in haberine göre yatırımcıların geçen yıl içinde satın aldıkları tüm varlıkları satmalarını, elde ettikleri nakit parayı bir yerde tutmalarını ve altı ay boyunca piyasadan uzaklaşmalarını tavsiye etti.

Dubai'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Jakobsen, ABD Merkez Bankası Fed'den gelecek olası bir faiz artışının piyasalardaki dalgalanmayı yoğunlaştıracağını ve yatırımcıların son iki yılda elde ettikleri tüm kârı bir anda süpürebileceğini de ifade etti.

Jakobsen, "Hiçbir şey yapamıyorsanız, portföyünüzü Ocak 2015 ile sınırlayın. Elde ettiğiniz parayı nakit olarak saklayın ve güzel bir yaz tatiline çıkın" dedi.

50 yaşındaki Danimarkalı yatırım uzmanı, Türkiye'ye de yakın zaman bir ziyaret gerçekleştirmiş ve yatırımcı ve basından isimlerle bir araya gelmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)