E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li belediye başkanına silahlı saldırı---

CHP'li belediye başkanına silahlı saldırı

CHP'li belediye başkanına silahlı saldırı
03 Aralık 2017 - 00:26 borsagundem.com

İzmir’in Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Başkan İnce, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce eşi Nilüfer İnce ile birlikte ilçenin Yaka Mahallesi’nde bulunan evine girerken, kapı önünde silahlı saldırıya uğradı.

Otomobille yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, üç dört kez İnce çiftine doğru ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerden biri Mustafa İnce’nin sol diz kapağının üzerine isabet etti. İnce yere yığılırken saldırgan otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa İnce ambulansla 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Aynı ambulansla hastane giden CHP Güzelbahçe İlçe Baykanı Kazım Çam, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Saldırının siyasi olduğunu düşünmüyoruz. Biri kanunsuz bir iş yapmayı teklif etmiştir. Başkan da kabul etmeyince bu yola başvurmuştur diye düşünüyorum" dedi.

Görgün tanıklarının ifadesine başvurup çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

AA: RESTORAN ÇIKIŞI TARTIŞTIĞI KİŞİ
Anadolu Ajansı'nın olay hakkında geçtiği habere göre ise, başkan Mustafa İnce, eşi ile gittiği bir restoran çıkışında tartıştığı kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

İnce ve eşi ilçedeki bir balıkçı restoranında yemek yedikten sonra evlerine gitmek üzere otomobillerine yöneldi. İnce, binmek üzere olduğu aracına arkadan vuran beyaz renkli otomobilin sahibiyle tartıştı. Tartışma sırasında silahını çeken kişi, İnce'nin dizinin altına bir el ateş ettikten sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)