E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den İş Bankası açıklaması---

CHP'den İş Bankası açıklaması

CHP'den İş Bankası açıklaması
17 Eylül 2018 - 09:30 borsagundem.com

CHP'li Tezcan: Atatürk'ün bütün siyasi mirasına husumet besleyen Erdoğan şimdi de şahsi mirasına saldırıyor

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "CHP, İş Bankası hisselerinin yüzde 28’inin sahibi durumunda. Atatürk’ün bu tür bir varlığı herhangi bir siyasi partinin etiketi altına giremez. Girse girse hazineye girer" açıklamasına yanıt verdi.

Kişisel Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Tezcan, "Atatürk'ün bütün siyasi mirasına husumet besleyen Erdoğan şimdi de şahsi mirasına saldırıyor" dedi. Tezcan, "Amaç dikkatleri ekonomik krizden başka alana taşıma çabası ve hukuk dışı bir dizi ekonomik operasyonlara hazırlık gibi görünüyor."dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (32)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • canbey17 Eylül 2018 22:12

    iş bankası cumhurıyetin kalesıdır bu halk gerekırse onada kalkan olur

  • Nacizane17 Eylül 2018 18:29

    Nerden geliyor bu fikirler hukumetin aklina hayret ediyorum varlik fonu da bir partiye bagli degil mi dolayli olarak orada da ak parti genel baskani ve damadi var sonucta ulke nereye gidiyor ahali boyle gundem mi olur baktilar dolar yine artiyor bunu sunuyolar onumuze simdi 6 ay bunu tartisiriz dolar da 10 olur 6 ay sonra

  • Ahmet Altumsek 17 Eylül 2018 17:30

    İş bankası CHP den kurtarılmalı bitir işi ReiS

  • köfteci17 Eylül 2018 16:10

    şimdi varlık fonuna gider bu hisseler. rehin gösterilerek yeni borç alınır

  • vatansever17 Eylül 2018 15:27

    pacalar tutustu

  • . olay budur17 Eylül 2018 15:01

    milletin malı senin nereye battı ? bu ülkede ister malını turk hava kurumuna, ister mahmetçik vakfına, ister polis vakfına, iser kimsesiz çocuklara vb. vb. bırakabilirsin. bunu vasiyet edebilirsin. iser akp ye, ister hdp ye, ister chpye, ister mhp ye bırakabilirsin. kimsede karışamaz. yasa var hukuk var. kimsede yasa ve huhukdan üstün değildir. isterse %99 ol alan z kişisi olsun. HERKESİN FİKSİ VE DÜŞÜNCESİ OLSADA TÜRKİYE CUHMURİYETİ VARLIĞINI HUKUKA VE DEMOKRASİYE BORÇLUDUR. zıttı durumda sermaye kaybından hukuksuz adım atanlar suçludur. suçlarınıda ona bona atsalarda gun gelir hesap verirler. olay budur

  • mehmet yılmaz17 Eylül 2018 14:45

    ATATÜRK ÜN KURDUĞU DEVLETİN ASKERİNE,POLİSİNE,ÖĞRETMENİNE,DOKTORUNA,HEMŞİRESİNE,MEMURUNA hendek kazan,silah sıkan şerefsizlere ATATÜRKÜN MİRASINDAN destek veren şerefsizlerden İŞBANKASI KURTARILMALI.

  • iso17 Eylül 2018 15:41

    Çok haklısın. çözüm süreci diye henden kazanlara yol veren hainlere, askere "operasyon yapmayın" diyen vatan hainlerine ve destekçilerine bırakılmamalı Milli bankamız olan iş bankası!

  • saçmasın17 Eylül 2018 15:25

    Sende fabrika kur, fabrikanın %25 ini x partiye bağışla. sana karışan mı var ? istersen üzerindeki otomobilini, fabrikanı,evinin %28 ini y partisine bağışla. Sana karışan mı var ? ne saçma span örnek veriyorsun. Görende fetoşcusunda, kendini aklamak için burda yorum yazıyorsun ben fotuşcu olmadım, değilim diyorsun sanacak. insanları bölücü ilan etmeye çalışlıyorsun. ne farkın var bölücülerden, insanları bölüyorsun

  • Serdar 17 Eylül 2018 13:00

    CHP nin bu hisseleri bir fona veya başka bir bankaya satması yerinde olur

  • Tufan17 Eylül 2018 12:40

    Tdk veya TTK ne iş yapmış 100 senedir bu paralarla? İnceleyen gören var mı? Muazzam paralar bunlar öyle böyle değil. Artı chp kaymak krediler çektiriyor kendi adamlarına. Piyasadan çok uygun şartlarda.

  • güven17 Eylül 2018 11:24

    yabancı nasıl güvensin ? ben yatırım yapacam, yatırımıma el koyacaklar... ya yabancı ürküyo sadece. yasal olmayan hukuksuz davranışlar bunlar. vasiyet var,malın sahibi belli. neyin neasıl bir saçmalığın tartıması bu. 480 milyar usd dış borç varken tartışılan konu nedir böyle ? efendiler ordan saldırı var burdan saldırı var çteden baskı var diyorsun. ülke tarihinin en geniş yetkilierini alıyorsun. Hala devleti yönetemiyorsanız ben sorunu kusra bakmayın ama kabiliyetsizlikde ararım. Dede mirası bu vatan var.Onuda korumak namus borcumuz herkes gibi. yanlışa yanlış/doğruya doğru.. saygılar

  • .17 Eylül 2018 14:49

    Sende ne edersen ed hukuk kuralların uy kardeşim. Yaslar devlet birliği beraberliği için var. kişi ve zümreleri üstün göstermek, keyfi karar vermek için yok. Suçlu suçluluğu ispat olana kadar masumdur. öyle işkembeden yönetilen devlet hukuk devleti deildir. hukuk yoksa yabancı parada yok. ama senın 485 milyar usd yabancılara faizle aldığın borç para var. nasıl ödeyeceksin ? onu çöz. koca yetkilerini çözüm için kullan, saçma sapan parodiler çelişkiler kargaşalar için deil. bir dost'a itafen kapak olsun

  • birdost...a17 Eylül 2018 14:46

    bu ulkede ne feto teror orgutu vardı... ne yabancı yatırımdan korkuyordu. asıl bunların ekmeklerine yağ sürenleri bu devlette,millette,tük dünyasıda iyi biliyor. kananlar, pişman onanlar malesef bu ekonomisinde sizlerde sorumlusunuz bu oyuncular kadar. uyarıları yapanları hiç dinlemediniz. SAYIN BİR DOST sen hangi ulkede yaşıyorsun ? misyon belli, bayrağım belli, dinim belli, yerim yurdum milletim belli. sen git arap milletini korkut, ürtük, bizim başka bir TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ yok. dedeler canını vermiş, bizim kisi ne ki, daha ötesi yok ;)

  • BİR DOST17 Eylül 2018 13:29

    Cibilliyetinize uygun şekilde ancak bu şekilde kurtarabilirsiniz; Malımıza el konuluyor diye propaganda yapıpıp yaygara koparınca hem FETÖ'nün değirmenine su taşırsınız, hem de yabancı yatırımcıyı ürküterek krizi derinleştirmiş olur, misyonunuza hizmet edersiniz.

  • Sdk17 Eylül 2018 11:23

    Paraları TDK üzerinden cukkalıyorlar .. TDK nın bu zamana kadar ne hizmeti var... yüzde 28 iş Bankası gibi dev bir grup dan kar payı muazzam para... Ortada basit bir TDK var... Yüzde biri bile çok gelir TDK ya

  • veri17 Eylül 2018 11:03

    bir ay televizyonlarda bunu tartısırlar,bir yıl afrin idlib tartışıldı,elin gavuru devamlı teknoloji geliştiriyor,füze geliştiriyor, telefonları geliştiriyor,yapay zekalı robot askerler üzerinde çalışıyor,biz ne zaman gerçek gündeme döneceğiz yoksa hep uydu olarakmı kalacağız...

  • KADİR ŞİMŞEK17 Eylül 2018 10:57

    Reis bir şey diyorsa altında mutlaka bir şeyler vardır. Tahminim İş bankası dolar spekülasyonuna katılan bankalardan olabilir.

  • okn17 Eylül 2018 14:55

    Sanmiyorum. Is bank genel mudurunu bi tanisan boyle dusunmezsin

  • KADİR ŞİMŞEK17 Eylül 2018 12:33

    Ekonomi uzmanı bladerim, ekonomi bilgisi gerektiren bir şey paylaşmadım ama sen genede ekonomi bilgilerini paylaşarak halkı aydınlatabilirdin.

  • haha17 Eylül 2018 11:20

    okadar dar bir ve ekonomik bilgisizliğin var ki, uydurduğun saçmalık bile iktisat 1.sınıf öğrencisinin dahi espri olarak göreceği cinsten. 1 aylık öğrenci bile güler :D bilgisizlik en büyük cehalet hakkatende

  • BİR DOST17 Eylül 2018 10:55

    Bakalım CHP yokuş yapmak için neler yumurtlayacak.

  • gobel6617 Eylül 2018 10:53

    Madem ATATÜRK'ÜN OLDUĞUNU KABUL EDİYORSUN BİR SİYASİ PARTİDE NE GEZİYOR. Atatürk'ün mirası varlık fonuna devredilmelidir.

  • mehmet deniz 17 Eylül 2018 10:24

    yüz yıldır atatürkün chp ye bıraktıgı %28 hisse ile bu vatan için neyaptınız. memleketi karıştırmak pkk ya destek vermek gezi gibi ortalık karıştıran olaylar düzenlemekten başka. ayrıyeten chp ye peşkeş çekilen %28 atatürkün şahsi malı deyil türk halkının öz varlığıdır.

  • .17 Eylül 2018 15:20

    senin gibileri fetoşcuları adam etmek için uğaştılar. kanma aldanma inanama,kandılma diye. neysi pşmanlık afları çıktıda aklandık senin gibi safları temizleri. bu devlet millet büyük yara görse aklanacak fırsatın olmayacak, bayrak olmaya biliridi. vesile ile 15 temmuz şehitlerini de alıyouz bi kez daha.

  • Nihat17 Eylül 2018 09:53

    kıvır yavrum kıvır!

  • Rsm17 Eylül 2018 09:51

    Başkanlık haklı, hazinede bir şey kalmadı, tamtakır. Hisseleri önce hazineye devret, sonra borsada sat, gelen para kimbilir (Allah bilir) nerelere gider.

  • KADİR17 Eylül 2018 10:59

    Şimdi CHP iş bankasından gelen paraları nereye kullanıyor bilen varmı? Memleket için çivi çakmadığına göre kim bilir nereye kullanıyor.

  • Selahattin kilic17 Eylül 2018 09:43

    Sahsi mirasiyimis pakistandan gelen savas yardimlari nereden bulmus o kadar varligi

  • kamil17 Eylül 2018 10:23

    cehalet diz boyu... bankanın nasıl kurulduğu, kaç lirayla kurulduğu hakkında bilgin varmı? ayrıca oradaki payın temettüsü türk dil kurumu vs gidiyor... ama siz anlayamazsınız bunları nede olsa vizyon sıfır anca baba malını sat harca başkada birşeyden anlamzsınız.....

  • Sdsd17 Eylül 2018 09:40

    ATATÜRK’ÜN şahsi malı CHP nin değil DEVLETİMİZİN MALI’DIR İlgili kurum ve kuruluşlar iş başına

  • atakan17 Eylül 2018 09:38

    zaten devletın butun kurumları bitti satılacak fona devredilecek birtek gazı mustafa kemalın kur duğu banka sıra gelmiş gibi görunuyor yılardır hiç bir hukumeın aklına gelmeye bu bu zihniyet ak partının planı olacak inş banaya bi zarar gelemz