E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den AK Parti'ye yanıt: Siz anlayamazsınız---

CHP'den AK Parti'ye yanıt: Siz anlayamazsınız

CHP'den AK Parti'ye yanıt: Siz anlayamazsınız
18 Temmuz 2018 - 20:33 borsagundem.com

Tezcan AK Parti Sözcüsü Ünal'a yanıt olarak, "Siz, bizim içimizdeki demokrasi yarışını anlayamazsınız çünkü demokrasi özürlü bir kültürün temsilcisisiniz. CHP içinde yaşanan demokrasi kültürüne dil uzatmaya kalkmayın." ifadelerini kullandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın bugünkü bir açıklamasında Kılıçdaroğlu için "ahlaksız" ifadelerini kullandığını kaydetti.

"Ünal'ın bu hastalıklı dili acilen tedaviye muhtaçtır." diyen Tezcan, CHP'nin "ahlak tavsiyesine ve değerlendirmesine ihtiyacının olmadığını" bildirdi.

Ünal'ın Kılıçdaroğlu için "Tarihin çöplüğündeki yerini aldı." sözlerine de yer verdiğini aktaran Tezcan, şöyle devam etti:

"Şunu unutmasın ki AK Parti Sözcüsü, tarihin çöplüğü diktatörlerin yeridir. Tarihin çöplüğünde kimin olduğunu arıyorsa kimin sözcülüğünü yaptığına baksın. Adalet için 435 kilometre yürüyenin tarihteki yeri şeref locasıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü, demokrasi ve özgürlük mücadelesiyle tarihteki şeref locasındaki yerini daha şimdiden ayırtmıştır. Erdoğan, darbe önlendikten sonra 4 gün Ankara'ya gelememiştir. Genel Başkanımız ilk günden itibaren 15 Temmuz darbe girişimine kararlı bir karşı duruş göstermiştir ve onun talimatıyla CHP'li milletvekilleri TBMM'ye gidip bombaların altına başını sokmuştur."

"İçimizdeki demokrasi yarışını anlayamazsınız"

Kılıçdaroğlu'nun her türlü darbeye karşı demokrasiyi savunduğunun altını çizen Tezcan, "Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı da 20 Temmuz sivil darbesine karşı da ilk günden beri kararlı bir direniş göstermiş, demokratik duruşunu sergilemiştir." diye konuştu.

Tezcan, Mahir Ünal'ın konuşmasında CHP'li üye ve delegelere de tavsiyede bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Mahir Ünal'a sesleniyoruz, bizim üyemiz ve delegemize tavsiyede, telkinde bulunmak, akıl vermek senin haddine düşmez. CHP, saray darbelerinin partisi değildir. Hiçbir CHP'li Erdoğan'ın sözcüsünün tavsiyesine ve telkinine muhtaç değildir. Siz, bizim içimizdeki demokrasi yarışını anlayamazsınız çünkü demokrasi özürlü bir kültürün temsilcisisiniz. CHP içinde yaşanan demokrasi kültürüne dil uzatmaya kalkmayın. CHP hiçbir zaman dışarıdan dizayn edilecek bir parti olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Siz kendi işinize bakın."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cenk19 Temmuz 2018 10:59

    1- sosyal demokrat goruse sahip biri olarak diyebilirim ki CHP demokrasi savunuculugu misyonunu iyi ustleniyor. 2- Bir Turk olarak diyebilirim ki, demokrasi bizi yavaslatan bir dayanaktir. Biz Turk'lerin mantalitesine uymaz, bizler guclu ve tek lider pesinde kosan bir milletiz ona guvenir destkleriz, bu sekilde tek vucut oluruz ve ozaman damarlardaki o degisik kani tum dunya gorur. bu iki celisen dogrudan hangisi baskin cikmali? ben bunu dusunur bunu anlamaya calisirim. yorumlar hic hosuma gitmiyor. halen otekilesmis bir halk gorunumu var ki 70'lerdeki sag sol kavgasi tamda boyle bir zemini olusturmak icin fiseklenmisti. Ayni oyuna gelmeyelim, kendimizi taniyalim ama dogrularida hep daha iyisini nasil yapariz diye sorarak bulalim. yanlis da yapalim, yapmamizda lazim. Yanlislarimizi kaydedelim, duzeltmesini bilelim, hep ulkem icin milletim icin daha iyisi diyelim. Benim hayal ettigim Turkiye ne AKP Turkiyesi ne CHP Turkiyesi, benim hayal ettigim, Yurtta sulh cihanda sulh Turkiyesidir.

  • Dalkavukabuzittin19 Temmuz 2018 04:20

    Artık Atatürk ün arkasına sığınmakta fayda etmiyor.Atatürk e sürekli zarar veriyorsunuz Kahramanı sizin yaşam biçiminizin şekli olmaktan çıkarın artık

  • vatansever18 Temmuz 2018 23:25

    soyleyecek maazeretiniz kalmadi dune kadar aman Cumhirriyet elden gidiyor aglamaktan baska birsey yapmadiniz baktiniz gordunuz eskidi artik simdide demokrasi sovunucukuguna gectiniz ,siz komple Cumhurriyet sovunucu ve demokrasi savunucusu olsaniz ne yazar ki ,sonuc belli bir bes senedaha aksamdan kalma tarhana corbasi gibi isit isit ver ,kendini ve Millete saygisi olmayan muhalefet cene suyu corba...

  • vatansever18 Temmuz 2018 23:16

    chp =dikdator

  • erkan18 Temmuz 2018 22:32

    aman kiprasmayin bole kafa ile giderseniz akp zaten 2073 hedeflerine ulasir

  • mehmet a18 Temmuz 2018 21:53

    demokrasi fakirleri yorum yapmış.

  • AHMET18 Temmuz 2018 21:22

    KAC OLDU YENİLİP KOLTUGU BIRAKMAYAN ADAM DEMOKRAT.AMA SECİMLERİ MİLLETİN OYU İLE KAZANAN ADAM ANTİ DEMOKRAT.AFEDERSİNİZDE HAYVANLAR BİLE BİLMEM NERESİ İLE GULER.

  • Yorum18 Temmuz 2018 22:36

    Her milletin oyuyla seçilen demokrat olsaydı biz burda boşuna çenemizi yormamış olurduk, saddam, esad, kaddafi, aliyev, putin hepsi milletin oylarıyla seçiliyorlar hem de ezici çoğunlukla, bunların hepsi demokrat mı sizce, bakıldığında bunların çoğu dikta heveslisi, sözüm meclisten dışarı, yarın birileri çıkıp ben halkın oyuyla hemde ezici çoğunlukla iktidara geldim her istediğimi yaparım derse nice olur halimiz?

  • Yorum18 Temmuz 2018 20:47

    muhalefete hertürlü hakareti mübah gören AKP zihniyeti, mıhalefetten gelen her eleştiriyi kendisine hakaret sayarak emrindeki yargıya havale ediyor, işte bunların adalet ve dempkrasi anlayışı bu kadardır...

  • abdullah18 Temmuz 2018 22:15

    yargiya havale edilenler iftiracilarin attiği iftiralardir.muhalefet iftiracilik olmamali adalet anlayişiniza hayran kaldim doğrusu birde sizin demokrasi anlayişiniz neye benziyor nasil bir şeydir acaba demokrasi şeytan icadımıdır kimse bilmiyor ama herkes nedense en güzel demokrasi benimki diyor bunun bir kaynaği varmi gokllerde veya yerde

  • Yeni Türkiye 18 Temmuz 2018 20:40

    Hey beee . Demokrasi imiş içlerinde yaşadıkları ... Ah bir de dışarıdan nasıl gözüktüklerini idrak edebilseler !!! Nerde o anlayış o feraset ! Kim kaybetmiş ye bunlar bulacak !!!

  • Eski türkiye18 Temmuz 2018 20:56

    Yahu senin rumuz yeni ancak kafan eski..