E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP Zonguldak Kongresi'nde arbede---

CHP Zonguldak Kongresi'nde arbede

CHP Zonguldak Kongresi'nde arbede
27 Aralık 2015 - 23:26 borsagundem.com

CHP Zonguldak İl Kongresi'nin yapıldığı sırada salonun dışında çıkan arbedede yere düşen Ereğli İlçe Başkanı Balcı'nın kafatası çatladı

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı Kongresi'nin yapıldığı sırada salonun dışında çıkan arbede sonucu düşerek kafasını yere vuran eski Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı hastaneye kaldırıldı. Kafatasında çatlak olduğu öğrenilen Balcı'nın ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Gergin geçen kongre sırasında iddiaya göre, salonun dışında bulunan CHP Ereğli eski İlçe Başkanı Yaşar Balcı ile partili olduğu öğrenilen Ahmet K. (68) arasında tartışma çıktı. Daha sonra tartışmaya Ahmet K.'nin oğlu Oytun K. (38) de katıldı. 

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu Yaşar Balcı, aldığı darbe ile yere düştü. Kafasını yere vuran ve bilinci kapanan Balcı, delege arkadaşlarının yardımı ile hastaneye kaldırıldı. 

Hastanede yapılan ilk müdahalesinde Balcı'nın kafatasının çatladığı ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay sonrası bölgeye sevk edilen polis ekipleri Oytun K. ve babası Ahmet K.'yi gözaltına aldı. 

Yaşar Balcı ise Atatürk Devlet Hastanesi'nde kalp rahatsızlığından dolayı kullandığı ilaçlardan kalp damarlarında daralma olduğundan müşahede altına alındı.



ESKİ VE YENİ İL BAŞKANLARI ARASINDA GERGİNLİK

CHP'nin Zonguldak Kongresi'nde ayrıca eski il başkanı ve eski milletvekili Harun Akın ile mevcut İl Başkanı Ertuğrul Koltuk'un arasında da gerginlik yaşandı. Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, eski milletvekilliği ve eski il başkanlığı görevleri yapan CHP'li Harun Akın'ı kürsüde eleştirdi. Bunun üzerine Harun Akın'ın mimar olan eşi Ayşem Akın, Koltuk'a tepki gösterdi. Daha sonra tartışmaya Sema Koç isimli bir partili de katıldı. Harun Akın'ın eşi Ayşem Akın, Sema Koç'a, "Sen kendi kocanla ilgilen" dedi. Harun Akın, sinirlenen eşinin ağzını kapatarak sakinleştirmeye çalışırken, Ayşem Akın partililer tarafından salondan çıkartıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)