E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP: Allah kimseyi MHP'nin durumuna düşürmesin---

CHP: Allah kimseyi MHP'nin durumuna düşürmesin

CHP: Allah kimseyi MHP'nin durumuna düşürmesin
09 Kasım 2017 - 18:33 borsagundem.com

CHP'li Özgür Özel, yüzde 10'luk seçim barajının ağır olduğunu açıklayan MHP'ye, "Yüzde 10 baraj ne zamandır ağır? MHP anketlerde barajın altına indiğinden beri mi ağır?" sorusunu yöneltti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, "Türkiye için yüzde 10 seçim barajı ağırdır" açıklamasıyla ilgili olarak, "Allah kimseyi, MHP'nin düştüğü tarihi tutarsızlık, çelişki, çaresizlik ve perişanlık durumuna düşürmesin. CHP olarak baraj konusunda açık çekimizin arkasındayız. Gelecek dönem MHP burada olsun isteriz" dedi.

"Yüzde 10 baraj ne zamandır ağır? MHP anketlerde barajın altına indiğinden beri mi ağır?" sorusunu yönelten Özel, CHP'nin yüzde 25 oyu varken de, kendisini en güçlü hissettiği zaman da barajı siyasi rakipleri bertaraf etme aracı olarak ahlâklı bulmadıklarını vurguladı. Seçim barajının sıfır olması gerektiğini dile getiren Özel, istikrar aranacaksa, yüzde 1'i geçen her partinin Meclis'te temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

Özel, "Yıllardır Kenan Evren anayasasının imkân tanıdığı seçim barajına dayananlar, birileri Meclis'e gelmesin diye baraj arkasına sığınanlar, 7 Haziran'da halkın 80 milletvekillik teveccühünü, 1 Kasım'da 40'a düşürenler, şimdi 30 milletvekili seviyelerine gelip gelecek seçimde grup olamama tehlikesi görenler 'barajı kaldıralım' diyor. Allah kimseyi, MHP'nin düştüğü tarihi tutarsızlık, çelişki, çaresizlik ve perişanlık durumuna düşürmesin. Biz CHP olarak baraj konusunda açık çekimizin arkasındayız. Biz alacağı oy neyse, gelecek dönem MHP burada olsun isteriz. Elbette kalksın varsın. Bir ibret grubu olarak orada dursun, 80 vekillik grup bu hale geldi. En katı baraj savunucusu barajı 5'e indirtti, kıl payı geldi diye demokrasi tarihinde o grubu orada görmek isteriz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz12 Kasım 2017 13:22

    pkknın hendeklerindeki lağım çukurlarından başını çıkartamayan chp den sesler gelmiş.

  • abc10 Kasım 2017 02:53

    Özgür özel siz mhp den daha kötü duruma düşmüşsünüz chp değil adeta hdp olmuşsunuz ağlayanınız yok

  • Güler 10 Kasım 2017 02:19

    Mhpyi Akp yalakalığı da kurtaramadı,barajın altında kalacaksın Bahçeli.Bahçeni talan edip seni gömecekler,helvanı yiyen bile olmayacak .

  • Sivil Analist09 Kasım 2017 22:08

    Kulun kula secde etmesini biz sizlerde görüyoruz. Bir müslüman değil bu ülkeden herhangi biri peygamber efendimize bile secde etmez. Sevde edilecek sadece Allahtır.

  • Sivil analist09 Kasım 2017 21:58

    Osmanlı'nın devleti sattığını iddia etmek, kurtuluş savaşı veren milyonlarca bir kişiyi yok sayıp bir kişinin Türkiyeyi kurtardığını sanmak kadar aptalca. Kurtuluş Savaşı sırasında ki resimlere bakıyorum bir de Kurtuluş Savaşı sonrası resimlere bakıyorum İngiliz aynı İngiliz ama savaştan sonra biz neden İngiliz şapkası frankı giydik anlayamıyorum.... Savaş ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir.... Benim soyumda bir terslik yok senin dedelerin bir kişi olmasa Yunana İngilize benziyecekse problem sende

  • Noyan09 Kasım 2017 21:13

    Sivil analist sen osmanlının bu ülkeyi ingilizlere bağıra bağıra sattığını unuttun galiba kardeş! Bugün sizin gibileri görünce diyorum ki gerçekten kurtuluş savaşı olmasaydı atatürk olmasaydı kardeş sizin gibi yobaz zihniyetler ermenistanda babalarınızı arar olsaydı keşke !!gerçi senin gibiler değişmez bugün tayyip der yarın başkası gelir ona secde edersiniz

  • aydın09 Kasım 2017 21:02

    Aslında söylediği Allah kimseyi İnönü'den beri tek başına iktidar olamamış boş laflar partisi Chp'nin durumuna düşürmesin! :o)

  • Sivil analist09 Kasım 2017 20:45

    Noyan, millet chpnin bu ülkeye ne kötülükler ettiğini asla unutmadığı için iktidarı vermiyor. Hendeklere selam söyleyen başkanına sesin çıkmıyor, beraber sallayanlara gıkın çıkmıyor, aponon avıkatı chpde vekil sesin çıkmıyor. Hiç bir hizmeti olmayan olmadığı gibi Avrupa uşağı, Avrupa aşığı bir nesil yetiştirip millete putperestlik yaptıran partiye yıllardır oy veriyoraın sen odun olıyorsunda biz odun oluyoruz? Kemalist demek akıl ile mantıktan ilişkisini kesen demektir sözü size cuk oturuyor.

  • Noyan09 Kasım 2017 20:30

    Şu yorumlara bakıyorumda aynı fetöşe gönül verenler nasıl hipnotize olmuşsa yandaşlarda aynı şekilde hipnotize olmuşlar!!kafalar kumda ,kıçınız açık kalmış;şu yorumları okuyan 16 yıldır ülkeyi chp yönetiyor zannetçek adamlar öyle hipnotize olmuşlar!!!recep bey darbe benden dolayı oldu diyor alkışlıyor odunlar,istanbulun içine ettim diyor alkışlıyorlar,şehide üç beş kelle diyor alkışlıyorlar sonra 16 yıldır ülkenin başında sanki chp varmış gübü konuşuyorlar yav ne yaşıyonuz siz

  • Tarrak yiyenler 09 Kasım 2017 20:29

    CHP li değil başka biri söylese doğru dersin,nesi yanlış.Chp ye oy vermiyorum ama doğru söylemiş.Mhp bu duruma düşecek parti miydi? Ne günlere geldik ? Yalamalıkla değil eleştirerek partine sahip çıkarsın.

  • ASKER09 Kasım 2017 20:11

    boş boş konuşma memleket için ne yaptın onu söyle

  • Mete mert09 Kasım 2017 20:04

    İyi parti korkusu bu akp sahip çıksın bunlara

  • Vatansever09 Kasım 2017 19:45

    MHP nin ayk tozu bile olamassiniz.Hele Sayin Bahceli,nin ayak tozu hic olamassiniz.....CHP bu gune kadar ulke menfaati icin ne yapti,Ataturk,ten sonra......

  • Hakan yıldız09 Kasım 2017 19:02

    Hahahaahha cuk oturmuş!!!mhp bitti kandırıldık dicek bisküvitçi hahahaah

  • cihan09 Kasım 2017 19:00

    27 yıldır chp ye oy veren biri olarak derim ki allah kimseyi chp li belediyelere muhtaç etmesin

  • Deniz çetin 09 Kasım 2017 18:51

    Özel sen bırak MHP yi kendi partine bak sizin gibi hainlere oy vermem bu zamana kadar bu ülke için ne yaptınız darbede tankın önüne çıkacak olan başkanın kaçtı sen hala millete hikaye anlatıyorsun