E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı---

Cemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı

Cemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı
16 Kasım 2018 - 13:53 borsagundem.com

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Fatih Camisi'nde cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınıyor

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Washington Post yazarı da olan gazeteci Cemal Kaşıkçı için gıyabi cenaze namazı kılınıyor.

Fatih Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazına, Kaşıkçı'nın dünyanın farklı ülkelerinden gelen gazeteci arkadaşları da katılıyor.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cemal Kaşıkçı için Fatih Camisi'nin yanı sıra Ankara'da Kocatepe Camisi'nde ve birçok ilde de cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazları kılınacağını kaydetti.

Öte yandan, Türk-Arap Medya Derneği (TAM) Başkanı Turan Kışlakçı da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un yanı sıra Cemal Kaşıkçı için Mekke, Londra, Paris, Washington, İslamabad, Jakarta, Rabat, Tunus, Kuveyt gibi dünyanın dört bir yanındaki birçok şehirde gıyabi cenaze namazları kılınacağını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum16 Kasım 2018 19:39

    Vahşi yaratık suudiler Kaşıkçıyı hiç bir nedenleri olmadan vahşice katlettiler.İşte özellikle İslama karşı olanlar bunlara şeriatçi diyorlardı. Kur'anı bilseler bunların Allahın diniyle uzaktan yakından alakalarının olmadığını görürlerdi.Kur'anda masum bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir derken bu vahşiler Kur'andan uzak oldukları için en aşağılık yöntemle bir insanın canına kastedebiliyorlar. Allah bir gün bu yaptıklarının hesabını muhakkak soracaktır.

  • Ercan16 Kasım 2018 15:12

    Bırakın bu işleri :))))))