E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Cemaat orduya kumpas kurdu'---

'Cemaat orduya kumpas kurdu'

'Cemaat orduya kumpas kurdu'
24 Aralık 2013 - 10:23 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Gülen Cemaati'ni hedef alan bir yazı ele aldı

Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ilk kez Star Gazetesi'ndeki köşesinde bugün isim vermeden Gülen cemaatini hedef alan “Ellerinde nur mu var, topuz mu” başlıklı bir yazı yazdı.

Yazısında Gülen'in beddualı sözlerinin yer aldığı açıklamasına değinen Akdoğan, ''Başbakan Erdoğan kendisine her türlü hakareti, saygısızlığı ve bedduayı yapan kişilere karşı “Biz Müslüman’a lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz, biz Müslüman’ın hidayetinin artması için dua ederiz, laneti için değil” diyerek bir erdem ve fazilet dersi verdi'' ifadelerini kullandı.

Akdoğan'ın yazısında vurgu yaptığı ilginç bir bölüm de vardı. Türk ordusuna kumpas kurulduğunu ileri süren Akdoğan, ''Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir. Amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiğini çok iyi bilir'' diye yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halim24 Aralık 2013 17:11

    hırsızlıklarınızı çamurla mı kapatacaksınız

  • doğa24 Aralık 2013 13:27

    kurdurmasaydınız yönetim sizin elinizde değilmi bu başarısızız itirafıdır

  • ÇALARKEN24 Aralık 2013 11:02

    ÇALARKEN MÜSLÜMAN OLMUYONUZDAN ÇALDIKTAN SONRA MI MÜSLÜMAN OLUYORSUNUZ. BEN MÜSLÜMANIM DİYECEKSİN HIRSIZLIK YOLSUZLUK YAPACAKSIN KUL HAKKINA GİRECEKSİN VEDE BANA NİYE BÖYLE DİYOYRSUNUZ DİYECEKSİN. YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK

  • KIRIMLI24 Aralık 2013 11:02

    Olayın sıcaklığıyla şuursuzca konuşanlar 11 senede olup biteni bohçayı açar gibi savuruyorlar.Orduya istihbarata söylediğin kumpaslar kurulurken siz Madagaskar hükümetimiydiniz.Bu kurumlara mensup kişiler kurunun yanında yaşta yanar hesabı içeri atılıp ölüme terk edilirken keh keh gülüyordunuz bıyık altından.Her üniformalıyı düşman gördüğünüzden hoşunuza gidiyordu,mübarek Türk Askeri değil,yunan dimitrisi sanki geh geh gerindiniz, soruluncada sırıta sırıta hukuki süreç işliyor filan diye dalga geçtiniz.Neden yırtınıyorsunuz şimdi al bende söyliyeyim hukuki süreç işliyor

  • ali24 Aralık 2013 10:55

    YALCIN AKDOGANIN YAZISINA TAMAMEN KATILIYORUM

  • Ali Can24 Aralık 2013 10:51

    dün cemaati eleştirenler,bugün kollarına girmek için sabırsızlanıyor,benimse sorun yok zihniyeti

  • mehmet24 Aralık 2013 10:49

    Atın bakalım cemaate , millet gördü nasıl olsa rüşvetçileri , yolsuzluk yapanları

  • alptuğ24 Aralık 2013 10:47

    orduya kumpas kurulduysa siz ne yapıyordunuz başka bir ülkenin hükümetimiydiniz bir günde emniyeti allak bullak eden o maharetli hünerleriniz neredeydi kendinize değince cevvalleştiniz konuşma bari batıyorsunuz.

  • mrt olk24 Aralık 2013 10:42

    bir kaç yıldır aralarında savaş vardı zaten beyler olay yeni değil

  • DOKTOR X24 Aralık 2013 10:37

    GÜNAYDIN!!!! AKILINIZ ŞİMDİ Mİ BAŞINIZA GELDİ.

  • kedi24 Aralık 2013 10:36

    türk halkı aptal değil dün kol kola gezerken şimdi niye böyle düşman oldunuz çıkar çatışmasının olduğunu cümle alem biliyor

  • You Tube da İzle24 Aralık 2013 10:34

    Konuştukça batıyorsunuz.Gırtlağa kadar yolsuzluk ve rüşvet bataklığının içindesiniz.Hala konuşacak yüz buluyorsunuz.Akrabanın yolsuzluk konuşmalarını Mehmet Baransu dün You Tube kanalıyla yayınladı. Akrabana ihbarda bulunacakmısın?