E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Dayatmaları kabul etmemiz mümkün değil---

Çavuşoğlu: Dayatmaları kabul etmemiz mümkün değil

Çavuşoğlu: Dayatmaları kabul etmemiz mümkün değil
13 Ağustos 2018 - 11:57 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD ile ilişkilerle ilgili olarak, "Diplomasiye, uzlaşıya varız ama dayatmaları kabul etmemiz mümkün değil." dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10. Büyükelçiler Konferansı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Her türlü algı operasyonuna, kampanyaya rağmen Türkiye dünyada yatırım yapmaya en uygun ülkelerdendir." ifadelerini kullandı.

"ABD'nin geleneksel dostluk ilişkilerimize ve NATO müttefikliğimize sadık kalmasını bekliyoruz." diyen Çavuşoğlu, "Diplomasiye, uzlaşıya varız ama dayatmaları kabul etmemiz mümkün değil." şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu ayrıca, "ABD kafa karışıklığı yaşıyor,  biz siyasi iradeyi ortaya koyduk, son derece yapıcı olduk. ABD’nin Türkiye’den yaptırım ve baskılarla bir şey elde edemeyeceğini anlaması gerekiyor" dedi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika13 Ağustos 2018 12:59

    16 yıldır dolar ve euro bazında yapılan ihaleler ve özelleştirmelerin toplam kaç milyar dolar olduğunu açıklayın ! Köprülerden geçmek bile dolara endeksli.

  • Begenmeyenlere13 Ağustos 2018 12:43

    Sicak parayla idare ettiniz , cuzii fiyata onu sat bunu sat, parayi betone gomdunuz, lukse kactiniz ,saraylar yaptirdiniz, milletin gozunu boyadiniz , calismayana ,suriyeliye tonlarca para harcadiniz, uretimi desteklemediniz, geleni harcadiniz, yarin nolur demediniz tum hedefiniz secimleri ne pahasina olursa olsun kazanmaliyiz iktidarimizi surdurmeliyiz baska biseyin onemi yok dediniz , kimseleri dinlemediniz kulaklarinizi tikadiniz o ne anlar bu ne anlar dediniz , sonuc ortada demekki siz anlamiyormussunuz , ulke yangin yerine dondu mutlumusunuz ha tabi olsun halaa iktidardasiniz

  • edo13 Ağustos 2018 12:35

    Hep aynı nakarat

  • Vuu13 Ağustos 2018 12:15

    Hani bi suru gorustuydun , okumluydu gorusmeler noldu

  • Tabi13 Ağustos 2018 12:08

    Millet sizin dayatmalarinizi kabul ediyor

  • Deist13 Ağustos 2018 12:08

    Ekonominin bu durumunun politik dayatmalarla ilgisi yok. Politik durumları bahane ederek beceriksizliğinizi saklayamazsınız.

  • Gülşen13 Ağustos 2018 12:00

    Doları kim şişiriyorsa ve bunu destek olan türküm diyen namerttir

  • emekci13 Ağustos 2018 12:27

    dolar cinsinden borç alıp, bu paraları betona gömenler doları şişiriyor. Peygamberi deveye binerken, kendileri binlerce dolarlık Alman malı meredese binenler doları şişiriyor. devletin tüm ihalelerini dolar üzerinden yapanlar doları şişiriyor.