E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCarrefourSA’dan futbollu paylaşım---

CarrefourSA’dan futbollu paylaşım

CarrefourSA’dan futbollu paylaşım
29 Nisan 2016 - 06:32 borsagundem.com

Aynı zamanda milli takımlar perakende tedarikçisi de olan perakende sektörünün öncülerinden CarrefourSA, geleneksel paylaşım toplantısını bu yıl TFF'nin Riva tesislerinde yaptı

Organize perakende sektörünün öncü markası ve aynı zamanda milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, tüm bölüm yöneticileri ve temsilcileriyle düzenlediği geleneksel paylaşım toplantısını, bu yıl, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde gerçekleştirdi.

Türkiye’nin dört bir yanından 180 yöneticinin bir araya geldiği, iletişimi güçlendirmek ve karşılıklı bilgi paylaşımını arttırmak üzere düzenlyenen toplantının açılış konuşmasını, Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin yaptı.

‘Çok etkilendik’

CarrefourSA Genel Müdürü Ergin, şirketin 2016 ve gelecek yıllarda, sektörün gelişimini ve değişimini sağlayan Önder firma olma planlarını aktardı.

Bu tip toplantıların sıkça tekrarlanacağını vurgulayan Ergin “Türkiye Futbol Federasyonu tesislerini seçmemiz tesadüf değildir. Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak TFF ile olan işbirliğimizden çok memnunuz. Bu ortamda bulunmak, milli oyuncularımızın antrenman tesislerinde toplantı yapmak bizi çok etkiledi.

Bu seviyedeki bir tesisi hayata geçirmek başlı başına bir başarıdır. Ancak, bu tür bir tesisi hep bu seviyede tutmak ve futbol dünyasına katkı verecek şekilde tüm ilgilileri etrafında toplamak ayrı bir başarıdır” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)