E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanlı bomba önce keşif yapmış---

Canlı bomba önce keşif yapmış

Canlı bomba önce keşif yapmış
29 Haziran 2016 - 00:49 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısıyla ilgili çok önemli bilgiler paylaştı

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi de yaralı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, patlamayla ilgili çok önemli bilgileri köşesinde paylaştı. 

Selvi'nin patlamayla ilgili verdiği bazı bilgiler şöyle: 

Üzerinde mont bulunan bir şahıs sivil şahısların dikkatini çekiyor. İstanbul sıcağında üzerinde montla dolaşan şahsı polisler izlemeye başlıyor. Bu şahıs iki arkadaşının yanına gidince, takip edildiklerini fark ediyorlar. Bu sırada kalaşnikof tüfekle polisleri tarayıp, sivillerin arasına karışıyorlar. İlk canlı bomba dış hatlar gelişin önünde kendini patlatıyor. En büyük can kaybı ve yaralılar burada yaşanıyor.

Polislerin karşılık vermesi üzerine teröristler Dış Hatlar Geliş Kapısından içeriye doğru koşuyor. Görüntülerde tam X-Ray cihazının olduğu yerde canlı bomba pimi çekerek kendini patlatıyor. Görüntülerde orada büyük bir alev topu ve patlamanın şiddetiyle yaralanan ve etrafa savrulan insanlar gözüküyor. Orası çok kalabalık olduğu için patlamanın etkisi büyük oluyor. Alevler dış hatlar salonunun içine doğru yayılıyor. Teröristler bu arada silahla taramaya başlıyor.

Teröristler havaalanına nasıl girdi?

Bir terörist çatışmada vurularak öldürülüyor. Bir canlı bomba kendini patlatıyor. Biri de sağ olarak ele geçiriliyor. Teröristlerin 7 kişi olduğu tahmin ediliyor. Bu yazı yazıldığı sırada diğer dördünün yakalanması için operasyonlar sürüyordu.

Bir bilgi de canlı bomba olarak kendini patlatan teröristin öğleden önce de Atatürk Havalimanına giriş yaptığı, kamera görüntülerinden tespit edildi.

Yazının tamamı için tıklayınız...

ABD saldırıyı önceden uyarmıştı

 

Dehşet anlarını anlattılar

 

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası şok iddia

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever29 Haziran 2016 17:21

    bu pislikler idamsiz temizlenmez eeeeeeeey TC uyan artik kafalari kumdan cikarin yeter artik...........

  • ÜLKEME YAZIK29 Haziran 2016 16:26

    BU GÜZEL VATANIMI TERÖR YUVASINA DÖNDÜRENLERİN ELLERİ KIRILSIN. O BOMBALAR KENDİ PİS HÜCRELERİNDE PATLASIN.

  • mesaj29 Haziran 2016 15:08

    suriyede abd ye tam destek olma işidi bitirme pkk nın önünü açma emri geldi

  • VAH MEMLEKETİME 29 Haziran 2016 14:01

    BİR AHL MİZ VARDI GURUR DUYDUĞUMUZ GÜVENLİĞİNDEN ŞİMDİ O DA MAHVOLDU. DEMEKKİ GÜVENLİK TARAMASI 500 MT ÖNCEDEN BAŞLAMASI GEREKİYORMUŞ NEDEN BU DÜŞÜNÜLMEDİ

  • artık cayamassın diyorlar29 Haziran 2016 12:33

    orta doğuda abd nin tuzağına düşüldü bataklıktan çıkmaya çalışıldıkça kafana vuruyorlar

  • YENİÇERİ29 Haziran 2016 09:02

    nerden öğrenmiş bilgileri?