E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanikli: Kapatılan kurumlar faaliyetlerini sürdürecek---

Canikli: Kapatılan kurumlar faaliyetlerini sürdürecek

Canikli: Kapatılan kurumlar faaliyetlerini sürdürecek
23 Temmuz 2016 - 13:49 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Canikli, kapatılan eğitim kurumlarının devlet eliyle faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, CNN Türk televizyonunda katıldığı canlı yayında OHAL'in ilk kanun hükmünde kararnamesini değerlendirdi.

Canikli, kapatılan kurumların bir kısmının Vakıflar Genel Müdürlüğüne bir kısmının da Hazine'ye aktarılacağını açıkladı. Kapatılan eğitim ve sağlık kurumların ise devlet eliyle faaliyetlerine devam edeceğini bildirdi. 

Nurettin Canikli, OHAL'le birlikte hükümete verilen yetkilerin çoğunun kullanılmayacağını belirterek, 'OHAL'in süresi olan 3 ayın uzatılacağını sanmıyorum' dedi.

İşte kapatılan kurum ve kuruluşların tam listesi

 

MB yurt dışındaki yatırımcılar için atağa kalktı

 

Türk bankalarından ortak savunma kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haldun YİĞİT24 Temmuz 2016 01:49

    Devletin bakanı Babacan ziraate satılacak dediğinde almıştım yani yine dün FETÖŞ sayesinde iktidar olanlar FETÖŞ ün hisselerini bizim alınterimizle nakite dönüştürüverdiler.Şimdi ise bakıyorum yorumlara hepimiz FETÖŞ çüymüşüz bunu diyenlerin çoğunluğu daha dün FETÖŞ e kendini badeletmek cezbeletmek için kuyruklarda birbirini ezenlerdir Devlete Bakanına güvendiğim için lanet olsun şayet şahsımın fetöşçü olduğundan dem vuran varsa vereyim iletişim adresimi baktırsın bakalım ama bana FETÖŞ çü diyeninde …………FETÖŞÇÜlerinde …….. getirsinler FETÖŞÜ APOYU SILHOYU VE HDPKK lıları urganlarını geçirmeyen Türkün ………….. dün FETÖŞ çanağı yalayanlar bize Fetöşçü yaftası vuramaz FİNANSBANK hissesi alsaydım YUNAN mı olacaktım yada İSRAİL menşeli bir hisse alsaydım YAHUDİMİ olacaktım gerizekalılığında bir sınırı ve adabı vardır ya