E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇalımbay: Rahat kazanmamız gerekiyordu---

Çalımbay: Rahat kazanmamız gerekiyordu

Çalımbay: Rahat kazanmamız gerekiyordu
30 Kasım 2015 - 00:12 borsagundem.com

Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay, 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray maçında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi

Kasımpaşa-Galatasaray karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Takımımı tebrik ediyorum. Maçın sonuna kadar kimse oyundan kopmadı ve herkes mükemmel mücadele etti. Bu sonuç, oyunumuzun karşılığı değildi. Rahat kazanmamız gerekiyordu. İnanılmaz pozisyonlar yakaladık ve iyi mücadele ettik. Maalesef fırsatları değerlendiremedik" diye konuştu.

Takım olarak hakem hatalarından çok fazla etkilendiklerini kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:

"Galatasaray ile oynuyoruz ve Mustafa Denizli'nin ilk maçıydı. Her şey değişik olabilirdi ve öyle de oldu. Sezon başından beri pozitif futbol oyuyoruz. Bizim sıkıntımız hakem arkadaşlarımızdan. Ryan Donk'un vurduğu topun gol olduğuna inanıyorum. Sezon başından beri bariz hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Bu sezon birçok puan kaybımız oldu. Eğer hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları olmasaydı, konumumuz çok farklı olacaktı. Hakem arkadaşlarımızdan ricam, biraz daha dikkatli olmaları. Takım olarak biz çok mağdur olduk. Bilerek yapıldığını söylemiyorum. Sadece hata. Bu hatalar ilk yarıda kaldırılır ama ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)