E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBylock kullanan Vali Yardımcısı yakalandı---

Bylock kullanan Vali Yardımcısı yakalandı

Bylock kullanan Vali Yardımcısı yakalandı
10 Mart 2017 - 21:23 borsagundem.com

Mersin Vali Yardımcısı Fatih Demir, FETÖ mensuplarınca kullanılan haberleşme programı olan 'ByLock' kullanıcısı olduğunun tespit edilmesi sonucu gözaltına alındı

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Bylock kullanıcısı olduğu belirlenen Mersin Vali Yardımcısı Fatih Demir’in Kastamonu'nun Cide İlçesi'nde yakalandığını açıkladı.

Başsavcı Ercan tarafından yapılan yazılı açıklamada 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye çalışmak ve bu örgüte üyelik suçlarından, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, devam eden soruşturmalar kapsamında Mersin Vali Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Demir'in, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi ve Bylock kullanıcısı olduğunun tespit edilmesi üzerine, bir süre önce hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ve Kastamonu’nun Cide İlçesi’nde yakalanarak göz altına alındığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)