E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBütün tesislerin ismine Atatürk eklensin---

Bütün tesislerin ismine Atatürk eklensin

Bütün tesislerin ismine Atatürk eklensin
30 Nisan 2016 - 16:06 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Üyeleri, sarı lacivertli kulübe ait tüm tesislere 'Atatürk' adının eklenmesi için yönetim kuruluna öneride bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Nisan Ayı Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya, Yüksek Divan Kurulu Başkanvekili Nejat Akdoğan başkanlık etti. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, Yöneticiler ve çok sayıda kurul üyesi de toplantıda yer aldı.

AKDOĞAN: "AĞZINDAN SALYALAR AKAN BU YARATIKLAR..."
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, YDK Başkanvekili Nejat Akdoğan'ın konuşmasıyla başladı. Fenerbahçe'nin tüm unsurlarıyla 3 Temmuz sürecinde gösterdiği direnişin sonuçlarını almaya başladığını söyleyen Akdoğan, "İnşallah bu iş bir daha tekerrür etmez. Fenerbahçe aklandı. Bu kararlar bize, 3 Temmuz sürecinde ağzından salyalar akarak, basında hatta UEFA'lara kadar giderek bizi karalayan bu yaratıkların durumu şimdi ne olacak sorusunu getiriyor. Ben bu işi öbür tarafa bırakmak istemiyorum, bu tarafta görülmesini istiyorum. İnşallah bunları bu tarafta göreceğiz ve rahatlayacağız" diye konuştu.

MOSTUROĞLU: "ASLA KULÜBÜ ELE GEÇİREMEYECEKLER!"
Toplantıda söz alan kulüp asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nu okudu. Sözlerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü operasyonla başlayan Mosturoğlu, "3 Temmuz Sürecinde büyük bir mücadele sürdürdük. Haklılığımız ortaya çıktı. Fenerbahçe şike yapmamıştır. Bu davanın bir şike davası değil, memleketin kurumlarının karanlık bir illegal yapı tarafından ele geçirilmeye çalışılması olduğu ortaya çıkmıştır. Büyük Fenerbahçe'nin direnişi ile bunlar amaçlarına ulaşamamışlardır. Kulübümüze kast eden bu illegal yapının aleyhinde bir dava açılması halinde, bunu sonuna kadar takip edeceğiz. Onlar hesaplarını verene kadar biz bu işin takipçisi olacağız. Asla kulübü ele geçiremeyeceksiniz" dedi.

"12 MAYIS 2012 İLE İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"
12 Mayıs 2012'de Galatasaray ile oynanan Süper Lig final maçı sonrası yaşanan olaylar hakkında kapsamlı suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Mosturoğlu, önümüzdeki günlerde bu hukuki süreçle ilgili açıklamalar yapacaklarını belirtti. Yaklaşık 1 yıl önce takım otobüsüne yapılan silahlı saldırının da henüz aydınlatılmadığını hatırlatan Şekip Mosturoğlu, yetkili birimlerle olayın perde arkasıyla ilgili görüşlerini paylaştıklarını belirterek, "Sanıyoruz ki bunun da arkasında derin yapı var. Beklentimiz bu olayların aydınlatılmasa ve faillerin ortaya çıkartılmasıdır" dedi.

"DOPİNGLİ ÇIKAN FRED İÇİN TAZMİNAT DAVASI"
Takımlar ve sporcuların başarıları hakkında da bilgiler veren Mosturoğlu, sezon başında Shakhtar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında rakip takımın dopingli oyuncu Fred'i oynatması nedeniyle yaptıkları CAS başvurusunun da tazminat talebine dönüştürüldüğünü kaydetti.

TÜM TESİSLERE 'ATATÜRK' ADININ EKLENMESİ ÖNERİLDİ
Bu arada Denetim Kurulu raporunun okunmasının ardından, üyeler söz alarak okunan raporlara ve gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi. Üyelerin, son günlerde ülke gündemine giren tartışmalar kapsamında, devletin laik yapısıyla ilgili düşüncüleri ve Fenerbahçelilerin laiklik ilkesine sahip çıkacağı yönündeki görüşleri tüm katılımcılar tarafından alkış aldı. Ayrıca üyeler, başta statlar olmak üzere ülkedeki tüm tesislerden 'Atatürk' ibaresinin çıkarıldığını belirterek, bir vefa örneği teşkil etmesi amacıyla Fenerbahçe'nin tüm tesislerine 'Atatürk' isminin eklenmesi yönünde Yönetim Kurulu'na öneride bulundu. Üyelerin konuşmasının ardından toplantı sona erdi. Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)