E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa Kebap Evi, Avrupa’daki 2'nci şubesini Fransa’da açıyor---

Bursa Kebap Evi, Avrupa’daki 2'nci şubesini Fransa’da açıyor

Bursa Kebap Evi, Avrupa’daki 2'nci şubesini Fransa’da açıyor
22 Mayıs 2017 - 14:17 borsagundem.com

Bursa Kebap Evi, Almanya’dan sonra ikinci yurtdışı şubesini Fransa’nın Metz kentinde açıyor

Bursa Kebap Evi, ödüllü efsane İskenderi ile bir dünya markası olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Yurtiçindeki başarısını yurt dışında da göstermeye kararlı olan marka, son olarak Fransa’da yaşayan bir Türk iş adamı ile franchise sözleşmesine imza attı. Fransa’nın Metz kentinde yer alan Centre Commercial Metzanine de açılacak olan 450 metrekarelik yeni şube, Bursa Kebap Evi’nin Avrupa’daki ikinci şubesi olacak.

İmza töreninde, Fransa'daki şubenin 2017'nin üçüncü çeyreğinde açılacağını ifade eden Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, yeni şubenin de Almanya'da olduğu gibi büyük ilgi göreceğini beklediklerini söyledi. Helvacı, “Avrupalıları gerçek iskender lezzeti ile tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Michelin Yıldızlı Şeflerden Üstün Lezzet Ödüllü İskender

Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen “Üstün Lezzet Ödülü”ne (Superior Taste Award) layık görülen Bursa Kebap Evi, lezzette kalitenin tek damgası olarak kabul edilen, bu ödülü alan ilk ve tek döner-iskender markasının da sahibi.

“Bu ödül sadece Bursa Kebap Evi'ne değil; ülkemize ve Türk Mutfağı'na verilmiştir” diyen Helvacı, ödülün taşıdığı anlam itibariyle Bursa Kebap Evi’nin küresel vizyonunu daha da pekiştirdiğine vurgu yaptı. “Bizim bir hayalimiz var” diyen Helvacı, “Türk mutfağını Pekin'den New York'a dünya genelinde hak ettiği yere taşımak ve iskenderimizi dünya insanıyla buluşturmak istiyoruz” dedi.

Sıradaki hedef Ortadoğu

Ortadoğu'da da uzun süredir franchise görüşmelerinin sürdüğünü aktaran M. Cem Helvacı, yakın zamanda yeni açılacak iki şube için anlaşma imzalayacaklarını da sözlerine ekledi. Ortadoğu için planlamalarını Dubai merkezli olarak yaptıklarını kaydeden Helvacı, Bursa Kebap Evi'ni satın aldıktan sonra Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zincirine dönüştürdüklerini, 7 yılda 32 ilde 70 şubeye ulaştıklarını ve yakın gelecekteki hedeflerinin 100 şube olduğu söyledi. Helvacı, yatırımcıların ilgi odağı olduklarını ifade etti.

Almanya'da bir girişimciyle 7 şubelik bir master franchise anlaşması yapan Bursa Kebap Evi, ilk yurtdışı şubesini Almanya'nın Saar-Brücken kentinde açmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)