E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak ve Podolski kavga aşamasına geldi---

Burak ve Podolski kavga aşamasına geldi

Burak ve Podolski kavga aşamasına geldi
23 Temmuz 2015 - 13:19 borsagundem.com

Galatasaray'ın bugünkü idmanında Burak ve Podolski kapıştı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdürüyor. Antrenmana Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in basın mensuplarına bağırması ve Podolski’nin Burak Yılmaz’a tepki göstermesi damga vurdu. 

Sarı-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci dönem yurt dışı çalışmalarını Avusturya’da sürdürüyor. Kampın 3. gününde dün İspanyol ekibi Celta Vigo ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Çift kale maçta iki golcü Burak Yılmaz ve Lukas Podolski kapıştı. Burak'ın kendisine pas vermemesine sinirlenen yeni transfer Podolski, milli futbolcuya sert tepki gösterdi. 
    
İdmanın ardından Burak Yılmaz, Alman yıldızın yanına gidip konuşma çabası gösterirken; Podolski, bu isteğe karşılık vermedi ve Burak'ı tersledi.

ASLAN TAM KADRO ÇALIŞTI

İzinden dönen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’nın da katıldığı antrenmanda sarı-kırmızılılar, tam kadro bir çalışma gerçekleştirdi. Dün İspanyol ekibi Celta Vigo ile oynanan karşılaşmada 70 dakikadan fazla oynayan oyuncuların yenileme çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular ise istasyon çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

BURAK YILMAZ HIRS KÜPÜ 

Antrenmanın son bölümünde gerçekleştirilen yarı sahada çift kale maç çalışmasında milli futbolcu Burak Yılmaz’ın bir hayli hırslı olduğu gözlendi. Dün oynanan hazırlık karşılaşmasında gol atan Alman yıldız Lucas Podolski’nin de antrenmanda istekli olduğu görüldü.

SNEIJDER’DEN BASIN MENSUPLARINA ÖFKE

Sarı-kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, antrenmanın sonunda basın mensuplarının yanından geçerken, ‘Türk televizyonlarını ve gazetelerini izlemiyorum. Benim kontratım ve kilo aldığım ile ilgili haberler yazmayı bırakın’ şeklinde bağırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)