E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBryan Ruiz'e 4 yıllık imza---

Bryan Ruiz'e 4 yıllık imza

Bryan Ruiz'e 4 yıllık imza
22 Ağustos 2014 - 14:38 borsagundem.com

Beşiktaş'ın dış transfer ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı takımın transfer gündemini açıkladı

Yaratıcı orta saha transferinde şu an gündemdeki oyuncunun Bryan Ruiz olduğunu belirten Torunoğulları, “Şu anda gündemimizde Bryan Ruiz var. Ruiz’deyiz. Amacımız bu işi bitirmektir. Ay sonuna kadar da zamanımız var. Karşı kulübün beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi gözüküyor. Futbolcunun menajeriyle biz anlaştık. Ancak Fulham kulübünde sorun var. Onların dediği de olmayacak, bizim dediğimiz de; ortada bir yerde anlaşacağız. Fulham 7 milyon euro istiyor. Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Ama bir orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız. Ruiz, Geçen sezon PSV’de kiralık oynadı. Önemli bir oyuncu. Hocamızın istediği bir oyuncu. Arsenal maçına yetiştiremeyeceğimize göre, ay sonuna kadar bu transferi bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

RUIZ’LE 4 YILLIK ANLAŞMA

Erdal Torunoğulları, Bryan Ruiz’ye 4 yıllık anlaşma yapmayı amaçladıklarını söyledi.  

BÜYÜK İHTİMALLE LINNES’İN TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Molde takımında forma giyen Norveçli sağ bek Martin Linnes için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Torunoğulları,”Kulübü ve kendisiyle temaslarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle, Linnes transferini gerçekleştireceğiz. Kulübüyle belli bir noktaya kadar geldik. Bu transfer biraz daha avantajlı hale geldi. Linnes ve Ruiz, kamuoyunda bilindiği için artık bunları inkâr etmenin anlamı yok. Transferleri için çalışıyoruz” dedi.

BARONI’YI HİÇ DÜŞÜNMEDİK

Fenerbahçe Cristian Baroni’nin Beşiktaş’a önerildiği iddiasıyla ilgili olarak ise Erdal Torunoğulları, “Bizim Baroni’yle ilgili her hangi bir düşüncemiz olmamıştır. Olması da söz konusu değildir” şeklinde konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)