E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBruma transfer oluyor---

Bruma transfer oluyor

Bruma transfer oluyor
20 Şubat 2017 - 11:40 borsagundem.com

Galatasaray ile kontratını uzatmaya yanaşmayan Portekizli yetenek sezon sonunda satılıyor.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü IgorTudor'un Rize deplasmanına götürmediği Bruma'nın sözleşme imzalamaya yanaşmadığı için sezon sonunda satılmasına karar verildiği ortaya çıktı.
Portekizli yıldızın 2017-18 sezonunun sonunda sona erecek sözleşmesini uzatmak için bir süredir menajeriyle pazarlık halinde olan Özbek yönetimi, görüşmelerden sonuç alamadı. Bunun üzerine gelecek sezonun sonunda serbest kalacak oyuncuyu bedavaya kaptırmak istemeyen sarı kırmızılı kurmayların 23 yaşındaki yıldıza gelecek tekliflerin değerlendirilmesi kararı aldıkları ve cazip bir öneri gelmesi durumunda Bruma'yı satacakları öğrenildi.

HEDEF 20 MİLYON EURO

Ünal Aysal döneminde 10 milyon Euro artı bonuslarla transfer ettiği Bruma'dan kar etmek isteyen Galatasaray, genç oyuncuyu en az 20 milyon Euro'luk bir bedelle satmayı planlıyor. Yeni hocasının kendisini Rize'ye götürmemesi üzerine büyük bir şok yaşayan Bruma'nın da sezon sonunda ayrılık hazırlığı yaptığı ve İngiltere'ye transfer olmak istediği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)