E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBrisa yönetimde değişiklik---

Brisa yönetimde değişiklik

Brisa yönetimde değişiklik
21 Temmuz 2017 - 13:41 borsagundem.com

Brisa, yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki rekabetçi hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısında bir dizi değişiklik gerçekleştirdi

Brisa, 2017 yılında Türkiye pazarında liderliğini güçlendirmek ve yurt dışı pazarlarda varlığını derinleştirmek üzere önemli atılımlar gerçekleştiriyor. Bu hedefleri doğrultusunda şirket organizasyon yapısında da stratejik değişiklikler yaptı.

Daha önce tüketici ürünleri, ticari ürünler, perakendecilik, OE (orijinal ekipman) ve uluslararası pazarlar olarak yönetilen birimler, “Satış”, “Pazarlama ve Girişimcilik” ve “Uluslararası Pazarlar ve OE” olmak üzere üç temel birime ayrıldı.

Bu birimlerin liderliğine ise şirket içerisinde Brisa’nın büyümesi ve gelişiminde rol almakta olan yöneticiler getirildi. Buna göre; Yakup Demir, Brisa Satış Genel Müdür Yardımcısı; Korhan Korel, Brisa Pazarlama ve Girişimcilik Genel Müdür Yardımcısı; Halit Şensoy ise Brisa Uluslararası Pazarlar ve OE Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bu birimler çatısı altında Taylan Sadi Avcıoğlu, Brisa Satış Direktörü; Oğuzhan Avdan ise Brisa Girişimcilik Direktörü görevlerine getirildiler.

Şirket bu yeni yapılanma ile 2017 yılı büyüme stratejisine ivme kazandırmayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)