E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan Zarrab açıklaması: Bu bir kumpas---

Bozdağ'dan Zarrab açıklaması: Bu bir kumpas

Bozdağ'dan Zarrab açıklaması: Bu bir kumpas
20 Kasım 2017 - 14:11 borsagundem.com

Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarda bulundu.

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 11.30'da başladı. 2 saat 10 dakika süren toplantı sona erdi.

Toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı

NATO'daki skandal

Bu NATO tarihinin en büyük skandallarından bir tanesidir. Açık bir had bilmezliktir, kabul edilemez bir durumdur. Türkiye gerekli onurlu duruşunu ortaya koymuştur ve askerlerini derhal tatbikattan geri çekmiştir.

Türkiye tepkisini anında gösterdi. Bu saldırı sadece Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik bir saldırı değildir. Aynı zamanda 80 milyon Türk milletine saygısızlıktır. Kabul edilemez bir durumdur. Bu durum nedeniyle NATO Genel Sekreteri'nin özrünü olumlu karşılıyoruz. Ama bu olayı şahıslarla kaim görmediğimizi ifade etmek isteriz. Bu sadece şahıslarla izah edilebilir bir durum gibi gözükmemektedir. Bir özensizlik sonucu yapılmış bir iş gibi görülmektedir. Sadece 2 kişi ile alakalı işlem yapılması bu olayın tamamen enine boyuna araştırıldığı, aydınlatıldığı anlamına gelmez. Üst amirler, komutanlar kimse onlarla ilgili de işlem yapılmasını, sorumlulukları olup olmadığının tespit edilmesini istiyoruz. Üstünün örtülmemesi gerektiğini de açıkça ifade ediyoruz.

Türkiye NATO'nun saygın bir üyesidir ve NATO'nun saygın bir üyesi olarak katkılarını sunmaya devam edecektir. Ama Türk milletine, devletine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan saldırıyı, alçaklığı kabul etmesi mümkün değildir.

Yeni KHK'lar

Önümüzdeki günlerde yeni KHK çıkacaktır. Hem tedbir hem düzenleme kararnemesi çıkacaktır. Muhtevasını yayınlandığında görürsünüz.

Reza Zarrab davası

Türkiye'ye dönük açık bir kumpastır. Siyasi bir davadır, hukuki dayanaktan yoksundur. 17-25 Aralık sürecinde FETÖ'nün başaramadığı hukuk darbe teşebbüsünün ABD yargısı eli ile tekrarlanmasından başka bir şey değildir. Hukuki değildir. Zehirli ağacın meyvesi de zehirlidir. Olmayan belgeler üzerinden ellerinde varmış gibi yargılama yapıyorlar. Türkiye ile İran arasındaki ekonomik ilişkilerin tamamı Türkiye'nin ulusal hukukuna uygun olduğu gibi bu konudaki uluslararası hukuka da uygundur.Türkiye bir hukuk devletidir, bütün ticari işlemleri bu çerçevede yürümektedir. Herhangi bir hukuka aykırılığın bulunması söz konusu değildir. Ortada delil yoktur. Türkiye'nin aleyhinde itiraflara bulunmaya daha doğrusu beyanda bulunmaya zorluyorlar. Rıza Sarraf davasında söylenen delilleri ne zaman, nasıl elde ettiniz? Aslı mı var, orjinali mi? Bunların oluşmasında katkınız var mı? FBI ajanı bu tapelerin doğruluna nasıl hükmetti? 15 Temmuz'da ya da başka zamanlarda başarılamayanlar şimdi bir kumpasla yapılmaya çalışılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego20 Kasım 2017 19:40

    YA bunlara nereyle gülmek lazım. Sen ancak makarna ve kömürcülere yedirirsin bu kumpas olayını. 17-25 aralık belki fetö eliyle oldu ama gerçekti.sizin yatacak yeriniz yok ama siz hala utanmadan yalan konuşuyorsunuz.çünkü tutuştunuz.ABD tabiki tartışmasız kötü niyetli sadece kendi çıkarlarını düşünüyor ama sizde yaptınız. Hepsi ortaya çıktı zaten. Yine bunlarda çıkarır ama bizim millet makarnacı işte anlamaz.

  • bir yorum20 Kasım 2017 18:41

    Yani daha yeni mi uyandınız.Tabii ki abd nin elinden kurtulduğumuz için bize hazırladığı bir tezgahtır zarrab davası.Biz bunu çok önceleri hatta zarrabın yurtdışına çıkışında yorumlamıştık.Abd bizi 15 temmuzda elinden kaçırdığını faturasını böyle tezgahlarla ödetmeye çalışıyor.Bu davanın amacı Türkiyeyi ambargoyu deldi diye uluslararası adalet divanında yargılatmak.Ve diğer ülkelerinde Türkiyeye ambargo uygulamasnı sağlamak.Oysa abd nin tanınmış onlarca firması ambargoyu delip delip durdular.İşte Türkiyede karşı atağa geçerek abdli bu firmaların ambargoyu nasıl delik deşik ettiklerini dünyaya ilan etmesi gerekiyor.Bu olayda akıllı davranan hepsini alır.Kural bu akla karşı akıl.Yoksa işimiz zor olur.

  • hakan20 Kasım 2017 18:30

    o sebeple mi iki kere nota verdiniz.

  • kemal saltık 20 Kasım 2017 17:48

    dün siyasi idi, bugün kumpas, yarın kaldırıldık, öbür gün rabbim affetsin. Vallahi çok heyacanlı oluyor. Devam et Bekir Abi.

  • gobel6620 Kasım 2017 16:39

    Her kez her şeyi biliyor... FETÖ'nün bit yavruları ve kadrolu hainler her fırsatta propaganda yapıyor çünkü Zarrap davası ABD'nin Türkiye'yi zor durumda bırakması için son şansları ve bu sayede REİS'ten kurtulacaklarını sanıyorlar ve Türk milletini gene yok sayıyorlar fakat her hareketlerinin Türk milletinin ne kadar kızıdrdığının farkında değiller ve bu milletin hep savunmada kalacaklarını düşünüyorlar.

  • Bika20 Kasım 2017 14:29

    En son Ergenekon davasında kumpas sözü çok gündemdeydi, iktidarda olan B.Bozdağ'ın partisiydi, başkanı da davanın savcısıyım diyordu. Kumpasçı Z.ÖZ 'e kendi zırhlı Mercedesini veren de başkanıydı.

  • Hasan aydın20 Kasım 2017 17:00

    Devlet yönetmeyi bakkal işletmek gibi sanıyorsunuz herhalde. Konuşmadan önce fetö nedir, nasılbir yapıdır; siyaset nedir nasıl yapılır önce bir düşünün idrak edin öyle eleştirin. Bu ülke yaptığı hatalardan dönmeyip milleti perişan eden devlet başkanları, yöneticiler de gördü. Erdoğan onları serbest bırakırken namaz kılıp ülkeyi satacağına içki içip vatanı sevsin için emperyalizme karşı iş birliği yapmayı hedefledi. Hiç yapmaya da bilirdi.

  • hata20 Kasım 2017 16:19

    ne kadar basit demi...hata yapmışda , hatadan dönmüşde..nelere mal oldu , basit birşeymiş gibi konuşuyon..berber yürüdünüz bu yollarda beraber...

  • Hasan aydın20 Kasım 2017 15:16

    Her insan hata yapar. Tayyip Erdoğan hatasından döndü ve ergenekondan, balyozdan tutklanan kemalistleri serbest bıraktı. Ve bunu fetö hala güçlü iken yaptı. Öz itine zırhlı aracını verdi diyorsun. O itin şimdi ülkeden kaçtığını neden yazmıyorsun.