E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ: Hollanda'nın kararı yok hükmündedir---

Bozdağ: Hollanda'nın kararı yok hükmündedir

Bozdağ: Hollanda'nın kararı yok hükmündedir
23 Şubat 2018 - 20:34 borsagundem.com

Bozdağ, Hollanda'nın dün aldığı karar ile ilgili yaptığı açıklamada "Hollanda parlamentosunun iftira kararı, yük hükmündedir. Türk tarihinin hiç bir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur." dedi

Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, " Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Hollanda Parlamentosu'nun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur. Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu,utancı ve ayıbı yoktur. Tarihi kayıtlar ve arşiv belgeleri, bu hakikatin şahididir. Tarih, arşiv kayıtları ve hakikat, parlamento kararlarıyla asla değiştirilemez."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haramzadeler23 Şubat 2018 23:05

    tekir, keşke sizde yok olsanız...

  • Zübeyir Bal23 Şubat 2018 21:56

    Peki bu yıla kadar Hollanda böyle bir karar almışmıydı. Hatırlamıyorum. Oy uğruna gidip oraları da karıştırdınız. Hani herşey kazan kazan idi politikanızda? Hollanda’yı kınarken, sizi de kınıyorum yanlış politikalarınızdab dolayı eyy akp

  • zozo23 Şubat 2018 22:06

    aynen katılıyorum dostum yorumuna...

  • misafir23 Şubat 2018 20:58

    dünyanın en yakışıklı hükümet sözcüsü yine almış sazı eline

  • Okie Dokie23 Şubat 2018 23:20

    @misafir sevip sevmemenize saygı duyarım ama fiziksel özellikleri ile iğneleme yapmasanız keşke . size yakıştıramadım. hoş değil. saygılarımla.

  • mali 23 Şubat 2018 20:49

    Ermenilerin Anadolu'da yaptığı katliamları gösteren belge ve kayıtları tüm dillerde yayınlayalım.

  • Ali Ergül23 Şubat 2018 20:40

    kokarca hayvanlar alemininin en dayanılmaz hayvanıdır zira tüm hayvanlar ondan kaçar zira o kadar çirkin ve o kadar kötü kokar ki, insanlar adını bu kötü kokusundan dolayı kokarca koymuştur. Kokarcalar, çakallar gibidir, leşten ve pislikten beslenir..