E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ: Adil Öksüz’ü birileri infaz etmiş olabilir---

Bozdağ: Adil Öksüz’ü birileri infaz etmiş olabilir

Bozdağ: Adil Öksüz’ü birileri infaz etmiş olabilir
20 Ekim 2017 - 07:20 borsagundem.com

Bozdağ'dan darbe girişiminin kilit ismi Öksüz için açıklama: Türkiye onu bulacak.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili, "Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir" değerlendirmesinde bulundu. aHaber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını cevaplandıran Bozdağ şunları söyledi:

Adil Öksüz'ü herkes ezberledi. Hareket halinde olsa, bu bulunabilir. Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir ya da başka bir ihtimal olabilir. Ama şu anda devletin elinde Adil Öksüz'ün 'Şu anki durumu nedir?' sorusuna verilebilecek kesin bir cevap yok. Adil Öksüz hayattaysa eninde sonunda Türkiye devleti onu bulacak.

(Kuzey Irak'taki gayrimeşru referanduma ilişkin): Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak tabirinin tam hayata geçtiği bir örneği yaşıyor. Orada bölgeyi ateşe atan, istikrarsızlığa atan, pek çok kaosa yol açacak sonuçlar doğuran adımları atan onlar oldu. Bu gelişmeler yarın hangi seyri takip edecek, hep beraber göreceğiz. Biz Türkiye olarak şunu söylüyoruz. Kerkük, Irak'ın toprak bütünlüğü içerisinde, anayasal düzeni ve siyasal birliği içerisinde değerlendirilmelidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur23 Ekim 2017 08:48

    Gerçekler ortaya çıkmasın diye kim yapmış olabilir ki! Bu açıklama sizden geldiğine göre!

  • Fetö ve el kaide20 Ekim 2017 11:46

    Amerikanin sanal düşmanı vardı el kaide bu sanal örgüt amerikaya birçok ülkede kendi karşıtlarını yok etme firsatı verdi ? Türkiye de bir sanal örgüt yaratıldı ve hükümet için yüzlerce fırsat doğdu.

  • The newest Turkish 20 Ekim 2017 07:48

    Eğer öyle ise darısı diğer hainlerin başına . Yeryüzünde gökyüzünde ve bunların arasında her ne varsa hakimi ve sahibi olan Ey Rabbimiz ! Cuma günü duası kabul olan bahtiyar kullar hürmetine FETÖ nün hepsine dünyada ve ahirette gün yüzü gösterme . AMİNNNN