E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBoydak'lar Zorlu Holding ile masaya oturmuş---

Boydak'lar Zorlu Holding ile masaya oturmuş

Boydak'lar Zorlu Holding ile masaya oturmuş
22 Ekim 2016 - 07:04 borsagundem.com

15 Temmuz darbe girişimi sonrası TMSF'ye devridelen Boydak Holding’in, 15 Temmuz öncesinde grubun satışı için Zorlu Holding ile masaya oturduğu ortaya çıktı.

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle ağustos ayında kayyum atanan, eylülde ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Boydak Holding'in, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde tüm grubu satışa çıkardığı belirlendi. 2015 sonundan itibaren ünlü bir avukatlık firması ile anlaşan ve şirketi satışa hazır hale getiren Boydak Holding yöneticileri, 2016 şubat ayı itibarıyla büyük grupların kapısını çalmaya başladı.

İLK GÖRÜŞME ZORLU'YLA YAPILDI
Bu gruplardan ilki, Kayseri'de de önemli enerji yatırımlarını hayata geçiren Zorlu Holding oldu.

Zorlu Holding ile Boydak Holding arasındaki görüşme trafiğini ise Kayseri Ticaret Odası'nın eski başkanlarından olan bir isim yürüttü. Ünlü hukuk bürosu, Boydak Holding'in taşınmazlarından bayilik ağlarına kadar tüm mal varlığı için bir değer belirledi. Fakat görüşmeler bayilik ağı konusundaki anlaşmazlık nedeniyle olumsuz sonuçlandı.

Metin Can/Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • en iyi aday..22 Ekim 2016 20:12

    boydakların fabrikaları çok istihdam ediyordu. zorlu en iyi aday. benzer sektör. bence devlet yetkilileri el atıp hızlıca satışını yaptırmalı istihdam önemli.