E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorusan TANAP'ta görüşmelere devam ediyor---

Borusan TANAP'ta görüşmelere devam ediyor

Borusan TANAP'ta görüşmelere devam ediyor
29 Eylül 2014 - 16:05 borsagundem.com

Borusan, içinde bulunduğu konsorsiyumun Tanap şirketi ile teknik, ticari ve hukuksal perspektiflerde görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı

Borusan Mannesman TANAP projesi kapsamında kullanılacak çelik boruların tedraiğine yönelik ihaleye teklif verdiğini ve sürecin devam ettiğin açıkladı. Borusan'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

''Hazar bölgesinden çıkarılan doğal gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınmasına yönelik planlanan TANAP boru hattı projesi kapsamında, söz konusu projede kullanılacak çelik boruların tedarikine yönelik olarak TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından yapılan ihaleye Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S., Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş'den oluşan konsorsiyum, teklif dosyasını 15 Nisan 2014 tarihinde kamuyu aydınlatma platformunda duyurulduğu üzere ihale kurumuna vermiştir. 

Proje kapsamında yatırımcılarımızdan gelen yoğun soru taleplerine ilişkin olarak bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Aradan geçen süre içerisinde ihale sürecinin doğal bir parçası olarak konsorsiyum olarak, Tanap şirketi ile teknik, ticari ve hukuksal perspektiflerde görüşmelerimiz devam etmektedir. Ancak mevcut durum itibari ile kamuya açıklanması gereken somut bir gelişme bulunmamaktadır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 598,50
En Yüksek: 600,50
En Düşük: 580,00
Değişim -0,08 %
FK: 20,68
PD / DD: 3,40
İşlem Hacmi 270.159.772
Toplam Adet: 455.917
Ağırlıklı Ort.: 592,46
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)