E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsanın kara para üçgeni---

Borsanın kara para üçgeni

Borsanın kara para üçgeni
26 Kasım 2018 - 07:37 borsagundem.com

Erdem Resneli ve ortağı Fevzi Şahin’in paralarının kaynağı ne? Uyuşturucu ticareti mi? Borsada yapılan manipülasyonlar mı?

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Borsada birçok manipülasyonun perde arkasındaki isim olarak gösterilen Erdem Resneli’nin para kaynağı abisinin uyuşturucu ticareti mi? Yoksa ortağı Fevzi Şahin ile birlikte borsada gerçekleştirdikleri manipülasyonlar mı? 

Erdem Resneli’nin abisinin uluslararası uyuşturucu ticareti yapan isimlerden biri olduğu biliniyor. Son olarak Almanya’da yakayı ele veren Resneli, uyuşturucu ticareti suçundan yıllarca hapis yattı. 

ABİSİ YAKAYI ELE VERDİ ERDEM RESNELİ ZENGİN OLDU

Abisi uyuşturucu ticaretinden hapse girdikten sonra iddialara göre Erdem Resneli’nin bir anda sebepsiz yere zenginleşmesi, Bayrampaşa’dan Göktürk’e taşınması projeksiyonların yanmasına neden oldu. 

Erdem Resneli’nin borsadaki ortağı ise hakkında çok sayıda manipülasyon davası bulunan, bazılarından hapis cezası yemiş olan Fevzi Şahin. 

PARALARININ KAYNAĞI BİLİNMİYOR

Erdem Resneli ve Fevzi Şahin ikilisinin son dönemde kazandığı paraların kaynağı bilinmiyor. Fevzi Şahin’in hiçbir işi ve ticareti bulunmuyor. Erdem Resneli ise daha düne kadar batan Atlantik Petrol’ün Yatırımcı İlişkileri Yönetmeni olarak yani maaşlı eleman olarak çalışıyordu. 

Erdem Resneli, şirket batmadan önce 12 milyon liralık bedelli sermaye arıtırımı yapmayı planlamış ancak SPK’nın geri çevirmesiyle büyük bir vurgunun önüne geçilmişti. Şirketin batacağını fark edip işinden istifa ederek kendisini kurtaracağını sanan Resneli, görevini yerine getirmeyerek ne SPK’yı ne de yatırımcıları bu konuda uyarmadı. Patronların konuşmaması için Resneli’nin eline bir çek vererek susturdukları iddiası da borsa çevrelerinde konuşulmaya devam ediyor.

ERDEM RESNELİ - FEVZİ ŞAHİN BİRLİKTELİĞİ

Fevzi Şahin ile Erdem Resneli yıllardır birlikte hareket ediyor. Son günlerde yeni bir operasyon için Ankara’ya yerleşen ikili, söylentilere göre Hasan Meşe, Yücel kardeşler gibi haklarında çok sayıda manipülasyon davası açılmış isimlerle dirsek temasındaymış. 

Bantaş’ta bedelli sermaye artırımı hazırlığı

Bantaş’ın sermaye artırımında organize işler!

Piyasa dolandırıcısı Fevzi Şahin Ral Yatırım Holding operasyonu

İsmi manipülasyonla anılan Ral Yatırım’a SPK’dan şartlı onay

Bantaş’ta operasyonun adı: Bedelli

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)