E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda patlama olabilir---

Borsalarda patlama olabilir

Borsalarda patlama olabilir
27 Mayıs 2015 - 15:01 borsagundem.com

Avrupa borsalarının patlama yapma potansiyeli ABD'den dahna fazla

Citi Private Bank'a göre Avrupa piyasalarının patlama yapma potansiyelleri ABD'den daha yüksek ancak Avrupa'nın kaderi bu hala ABD ekonomisinde büyümenin devam etmesi ile çok bağlantılı.
Avrupa'da büyümenin uguyanan parasal genişleme programı ile hızlanmasının beklendiğini, işsizlik oranını yüzde 11 gibi yüksek bir seviyeden düşmeye başlayacağını belirten Citi Privati Bank, "Global toparlanma devam ettiği sürece Avrupa'da daha fazla hareket alanı var. Ancak global toparlanmanın süreci ABD'ye bağlı" ifadelerini kullandı.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ESKİ BORSACI.28 Mayıs 2015 22:53

    Arkadaşlar seçimler bitipte hükümet kurulmadan borsadan uzak durmanızı tavsiye ederim .daha neolacağı belli değil daha hükümet kurulacak bakanlar ayrılacak o bakanların başlarına kimler gelecek bunları bilmeden beklemeniz lazım bırakın yabancılar alıyorlarsa alsınlar bana göre zaten yabancılar zaten satıyorlar her yükselmede adamların allerindeki malların yarısını bile satsalar borsamız çok kötü aşşağıya gelir onlar genede sattıkları malları çok aşşağıdan yerine koyarlar burada olan sadece biz K. yatırımcılara olur benden sizlere biraz dolara para yatırın oradan kazaç sağlarsınız.hepinize bol kazançlar dilerim.

  • ?28 Mayıs 2015 01:41

    Usa nin g...... Ne butun dunyayı idare ediyorlar o ne derse o oluyor, banane onun işsizinden, banane onun tüfesinden tefesinden, benim şirket kar etmiş bilanco iyi usa verisi kötü diye ver asagı.

  • ali28 Mayıs 2015 00:02

    gene dalgalı olur yarın bence ama 0.75 gibi artış olabilir

  • borsacı27 Mayıs 2015 23:46

    emre sen ne içiyorsun bu neyin kafası söyle de bende içeyim

  • emre27 Mayıs 2015 20:48

    Yarın borsa cakılacak dıyolar koalısyon durumlarından. . Tuh be son dakka mal aldık

  • ender27 Mayıs 2015 19:55

    uçacak,patlayacak laflarından hep ürkmüşümdür.

  • Şapka27 Mayıs 2015 16:10

    Bu yazıdan bir şey anlayan var mı? Borsa çıkacak mı, düşecek mi. Yoksa kökten mi yok olacak!