E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda güçlü yükselişler olabilir---

Borsalarda güçlü yükselişler olabilir

Borsalarda güçlü yükselişler olabilir
06 Ekim 2015 - 07:55 borsagundem.com

Nuveen Asset Management'ın analisti Bob Doll, piyasa dalgalanmalarında en kötüsünün geride kalmış olabileceğini söyledi

Yatırımcıların kendilerini çıkmaktan zorlandıkları bir çamur kuyusu içinde gibi hissettiği bir ekonomik atmosferde, borsalarda en kötüsünün geride kaldığı yönünde iyi bir yorum geldi.

CNBC kanalına konuşan finansal danışmanlık şirketi Nuveen Asset Management'ın analisti Bob Doll, piyasa dalgalanmalarında en kötüsünün geride kalmış olabileceğini söyledi.

Baş strateji uzmanı olan Doll, "Bence satış şu anda son evrelerini yaşıyor. Çarşamba günü Wall Street'te güzel bir ralli yaşadık. Cuma da aynı şekilde güzel yükselişler görüldü. Birçok teknik analist, sıkıntılı Ağustos ayının geride kaldığının işaretleri olarak kabul etti bu durumu" dedi.

Doll, yatırımcıların bu saatten sonra borsalarda yükseliş beklemeye başlayabileceğini belirtti ve "Belki de en kötüsü geride kaldı" diye devam etti.

Doll aynı zamanda piyasalarda gerçek bir sıçrama için Mayıs ve Ağustos ayındakine benzer bir üçüncü dip seviye dalgasının görülebileceğinin de altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)