E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda düşüş bekleniyor---

Borsalarda düşüş bekleniyor

Borsalarda düşüş bekleniyor
22 Eylül 2014 - 07:59 borsagundem.com

​Avrupa borsalarının düşüşle açılmaları bekleniyor

Asya piyasalarında yaşanan sert düşüşlerin Avrupa borsalarının yeni haftaya satışlarla başlamalarına yol açması bekleniyor. Asya piyasalarında yaşanan aşağı hareketin Avrupa borsaları tarafından takip edileceğini öngören IG anlistleri, FTSE 100'ün 23, Dax'ın 49 ve 
Cac-40'ın 19 puan kayıpla açılacağını tahmin ediyor. 
Tokyo Borsası'nda Nikkei 225 Endeksi son 7 yılın en yüksek seviyesinden geri geldi. Nikkei 225 Endeksi, Japon Yeni'nin ABD Doları karşısında bir miktar değer kazanmasının etkisi ile yüzde 0,91geriledi.

ABD endeksleri cumayı karışık bir kapanışla tamamladı

ABD hisse senetleri cuma gününü karışık bir kapanışla tamamladı. Endeksler haftalık bazda ise yükseliş yaşadı. Dow Jones sanayi endeksi eski rekorunus sınırlı bir düzeyde de olsa geçerek 13.75 puan artışla 17279.74 puandan tamamladı. Ancak S&P 500 endeksi yeni bir gün içi rekor kırsa da günü 0.96 puan kayıpla 2010.40 puandan kapattı.

Nasdaq Bileşik endeksi 13.64 puan düşüşle 4579.79 puandan kapandı. Yatırımcılar Perşembe günü yapılan oylamada İskoçya'nın İngiltere'ye bağlı kalması yönünde bir karar çıkmasından cesaret aldı ve Avrupa şirketlerinin hisselerine alım gelirken İngiliz sterlini ABD doları karşısında son iki haftanın ve ve euro karşısında son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)