E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalara düzeltme yolda---

Borsalara düzeltme yolda

Borsalara düzeltme yolda
01 Ağustos 2014 - 07:21 borsagundem.com

ABD Merkez Bankası eski başkanlarından Alan Greenspan, borsaların uzun zamandır yükseldiğini, “düzeltmenin yolda” olduğunu söyledi

Küresel piyasalarda yükselişler devam ederken, uzmanlar kısa zamanda bu yükselişlerin sona ereceği uyarıları yapıyor. Yaşanan jeopolitik gelişmelere aldırmayan borsalarda kısa zamanda düzeltme yaşanacağı beklentileri artıyor.

GREENSPAN UYARDI

Balon ve düzeltme uyarılarının sonuncusu Fed’in eski başkanlarından Alan Greenspan'den geldi. Greenspan, hisse senetlerinin çok uzun zamandır çok güçlü bir yükseliş sergilediğini belirterek "düzeltme yolda" dedi.

FABER DE DİKKAT ÇEKTİ

Son olarak Doktor Kıyamet olarak bilinen yatırım danışmanı Marc Faber de CNBC yayınında borsalarda Ekim'e kadar yüzde 20 ila 30'luk düşüş beklediğini dile getirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Analiz01 Ağustos 2014 12:34

    Son aylarda global borsalarda sürekli vatandaşın parasının emanet edildiği uzun vadeli fonlara satışlar var zirvelerden. Büyük düşüşün en büyük habercisi bu zaten:(

  • ismail 01 Ağustos 2014 12:14

    biri %25 YÜKSEELCEK DİYOR DİGERİ %30 DÜŞECEKDİYOR NASIL OLUYOR BUKİ

  • ne biliyonda konuşuyon01 Ağustos 2014 11:36

    bu adam 2008 krizinin sorumlusu hala konuşuyor