E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalar 'mayıs' sıkıntısı çekecek!---

Borsalar 'mayıs' sıkıntısı çekecek!

Borsalar 'mayıs' sıkıntısı çekecek!
02 Mayıs 2016 - 12:14 borsagundem.com

Genelde borsada yaşanan mayıs sendromu bu sene de yaşanacak mı? Uzmanlar ne dedi?

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte borsalarda genel mayıs beklentileri oluşmaya başladı. Bazı uzmanlar ‘Mayıs’ta sat işine bak’ stratejisinin devam edeceğine inanırken, bazıları bu durumun önümüzdeki altı ay boyunca yaşanmayacağına işaret etti.

CNBC sitesinde yer alan analizde, bu mayıs ayında genel mayısta sat işine bak algısının yaşanmayacağına işaret edildi.

USAA Investment şirketinin portföy yöneticilerinden Bob Landry, “Bu algının bu yıl itibariyle geride kalacağına inanıyorum” dedi.

Para yöneticisi şirket olarak bu algıya destek vermediklerini söyledi. Landry, “Şu anda daha çok şirket bilançolarından sonra piyasaların izleyeceği yol ile ilgileniyoruz “ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Demir02 Mayıs 2016 20:39

    İki haftanın düşüğündeyiz.Herkesten önce Mayıscılar saldıracaktır.Mayıs ayakları hisseleri ucuza kapmaya çalışıyorlar..Bu yaz çalışmaktan çok terleyeceksiniz. ytd.

  • the end02 Mayıs 2016 14:19

    her sene mutlaka mayısta borsalar düşer. endeks 87 bine gelmişken 88 bini beklemek nedir arkadaş.

  • dikkat edilmeli kanımca.02 Mayıs 2016 14:08

    işlem hacmi düşmeye başlamaya başladığında satışlar hızlanabilir buna dikkat edilmeli yani hacimler düşerse karları cebe koymada hızlanmalar başlayabilir bu da hızlı düşüşler getirebilir bu hep böyle oldu geçmişte yaz durgunlukları öncesinde.

  • karı koymayanın cebine yerler karını02 Mayıs 2016 13:45

    endeks gelmiş 22.000'lerden 84.000'lere hala bu yaz borsa mı olur,yabancı fonlar karı cebine koymaya başlarsa olacağı 50.000'ler ihtimalen .

  • bob yanılıyor olabilir.02 Mayıs 2016 13:32

    bob'un elinde maliyetli kağıtlar kalmış anlaşılan,dünya ekonomisi çıkmıyor duraklamada ve çin,rusya gerilemekte ve batışları okuyoruz daima şirketlerinde ab iyi değilken araplar zaten küllüm olmuşsa yazın herhalde bob tatilr çıkamayacak para yok herhalde.

  • YATIRIMCI02 Mayıs 2016 13:04

    BİZ ZATEN HEP ŞAŞIRIYORUZ. YATIRIMCI BORSADAN KAÇIYOR NEDEN Mİ GÖZLERİ BİR TÜRLÜ DOYMAYAN PATRONLAR YÜZÜNDEN. KRİSTAL KOLA ARSAN TEKSİL.İTTİFAK HOLDİNĞ.KERVANSARAY HOLDİNĞ. PATRONLAR YATIRIMCIYI BİTİRDİ. HESAP SORAN YOK ,KANUN YOK. SPK YOK.GÜVENCE YOK..YAPANIN HEP YANINA KAR KALIYOR.

  • iskender02 Mayıs 2016 12:40

    Sell in May go away...