E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsada kar satışları karşılanacak mı?---

Borsada kar satışları karşılanacak mı?

Borsada kar satışları karşılanacak mı?
24 Kasım 2014 - 09:23 borsagundem.com

Bugün açıklanacak veriler arasında ABD Kasım ayı hizmet sektörü öncü PMI verisi bulunuyor

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan günlük bülten:
    "BIST:   
Borsa İstanbul Cuma günü Çin Merkez Bankası’nın faiz indirimine gitmesi ve Avrupa Merkez Bankası başkanı Draghi’nin gerektiğinde müdahale seviyesini arttırabileceği  açıklamalarıyla global borsalara paralel yükselerek günü %0,93 yükselişle 83.282 puandan kapattı. Bankacılık endeksindeki yükseliş ise %1,87 oldu. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P Cuma günkü değerlendirmesinde Türkiye’nin kredi notunda ve görünümünde  değişikliğe gitmedi.

Bu hafta yurt içinde Perşembe günü açıklanak finansal istikrar raporu ve Cuma günü açıklanacak olan Ekim ayı dış ticaret verisi takip edilirken yurt  dışında ABD’den gelecek veriler takip edilecek. Bugün açıklanacak veriler arasında ABD Kasım ayı hizmet sektörü öncü PMI verisi bulunuyor.
Bugün açılışta BİST’in olumlu Asya piyasalarını ve yatay ABD vadelilerini dikkate alarak yatay veya hafif kar satışlı bir açılış  gerçekleştireceğini ardından gelecek olan kar satışlarının karşılanıp karşılanamayacağını düşünüyoruz.''
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA  

    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)