E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada aşağı yönlü ayrışma var---

Borsada aşağı yönlü ayrışma var

Borsada aşağı yönlü ayrışma var
30 Eylül 2014 - 09:11 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da günlük bazda olumsuzluk hakim

Güne satıcılı başlayan endeks 74.000 desteğinde yaşanan tutunmanın ardından tepki yaşadı. Kapanış 74.645 seviyesinde gerçekleşti. Beklentimiz paralelinde aşırı satıma gelinmesi sonrasında tutunma ve tepki çabası görmeye devam ediyoruz. Fakat öncekiler gibi 
gelişen tepkiyi zayıf bulduğumuzu belirtebiliriz. Direnç olarak belirttiğimiz 75.500/800 bandı henüz aşılabilmiş değil. Bu seviye altında kalındığı sürece hareketi zayıf olarak eğerlendirebiliriz. Yaşanan tepkiye bağlı olarak kısa periyot için teknik göstergelerde yükseliş eğilimi devam ediyor. Fakat ortalamalarda yeterli güç görmediğimizi yineliyoruz. Belirtiğimiz bandınaşılması durumunda ancak bir miktar olumlu görünümden bahsediyor olacağız. Günlük bazda da halen belirgin bir olumsuzluk söz konusu. Burada da aşırı satıma gelinmiş olması düşüşü sınırlıyor. Fakat dönüşe ilişkin henüz bir sinyal göremiyoruz. Ortalamalarda aşağı yönlü ayrışma belirgin. 78.000/500 bandını ana direnç olarak görüyoruz. 74.000-73.300 ise destekler.

AK Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)