E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor---

Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor

Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor
18 Ocak 2016 - 10:47 borsagundem.com

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı internet üzerinden ilk eğitimine başlayacak

Borsa İstanbul'un ana destekçisi olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı, internet üzerinden on-line verilecek ders programıyla 9 Şubat 2016 tarihinde başlıyor. Programın internet üzerinden düzenlenecek olması nedeniyle Türkiye'nin her yerinden trafik derdi olmadan, arzu edilen rahat bir mekânda bilgisayar başına geçerek katılım sağlanabilen bu organizasyonda borsa ve sermaye piyasalarına yatırım yapan veya bu piyasalarda çalışan kişilerin bilmesi gereken hususlar, konunun uzmanı akademisyenler ve deneyimli uygulayıcılar tarafından katılımcılara aktarılacak. 72 saat sürecek programın sonunda yapılacak sınavda başarı gösteren ilk beş öğrenci seçkin aracı kurumlarda staj yapma imkânına kavuşurken, ilk 30 kişi de bir ay süreyle FOREKS veri yayın ekranlarına ücretsiz erişim hakkını elde edecek. Tüm katılımcılar aynı zamanda FİNNET yazılımlarına bir ay süreyle ücretsiz erişebilecek. Sertifika programının veri yayın desteği FOREKS, yazılım desteği FİNNET ve medya desteği ise BORSA GÜNDEM tarafından sağlanıyor. Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği programa son kayıt tarihi 29 Ocak 2016.

Sizin belirlediğiniz mekânda eğitim 

Tasarımı INFORCE Eğitim ve Danışmanlık firması tarafından gerçekleştirilen DEÜ Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı’nın en büyük avantajı internet üzerinden düzenlenecek olması. Salı ve Perşembe günleri 18:00 - 21:00, Cumartesi günü 10:00 - 13:00 ve 14:00 - 15:00 saatleri arasında yapılacak eğitimlere kendi belirleyeceğiniz rahat bir mekânda bilgisayar üzerinden katılmak mümkün. Üstelik internetin sağladığı maliyet avantajı nedeniyle çok uygun fiyatlarla.

Program hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için buraya, program broşürünü görüntülemek için buraya, program afişini görüntülemek için ise buraya tıklayabilirsiniz. 

Program içeriği

DEÜ Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı'nda yer alan dersler aşağıdaki gibidir: 

·         YATIRIM ARAÇLARI (9 saat)

·         EKONOMİ (3 saat)

·         İSTATİSTİK/MATEMATİK (3 saat)

·         YATIRIMCI PSİKOLOJİSİ (3 saat)

·         MALİ ANALİZ (9 saat)

·         TEKNİK ANALİZ (9 saat)

·         PORTFÖY YÖNETİMİ (12 saat)

·         RİSK YÖNETİMİ (9 saat)

·         FİNANSAL MÜHENDİSLİK (6 saat)

·         VERİ YAYIN EKRANI KULLANIMI (3 saat)

·         İLGİLİ MEVZUAT (3 saat)

·         VERGİLENDİRME ESASLARI (3 saat)

Program hakkındaki ayrıntılı bilgiye http://inforceed.com/tr/Egitim/67-sermaye-piyasalari-ve-borsa-uzmanligi-sertifika-programi bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)