E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSertifikalı Borsa Okulu başlıyor---

Sertifikalı Borsa Okulu başlıyor

Sertifikalı Borsa Okulu başlıyor
20 Şubat 2017 - 13:57 borsagundem.com

Gündem Medya Grubu ve İnforce’un dev işbirliğinde 0’dan 100’e Borsa eğitiminde ikinci dönem 4 Mart’ta başlıyor. Sınırlı kontenjan için kayıtlar bu hafta bitiyor...

BORSAGUNDEM.COM

Bilinçli bir borsa yatırımcısı olma fırsatını sunan Borsa Okulu, 4 Mart’ta İstanbul’da ikinci dönem eğitim için kapılarını açıyor. 5 ayrı kategoride hazırlanan 0’dan 100’e Borsa seminerlerinden yararlanarak borsada kazanma şansını yakalamak isteyenler için yeni dönem kayıtları sürüyor. Okul yönetimi yatırımcı adaylarını uyarıyor: Sınırlı kontenjan için kayıtlar bu hafta bitiyor...

KONTENJANLAR SINIRLI

Yenilikçi bir anlayışla hazırlanan 10 kişilik özel sınıflarda, samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilecek eğitime yönelik bilgi veren, alım satım sırlarını merak eden tüm yatırımcı adaylarına seslenen Borsa Okulu Uzman Eğitmeni Dr. Gökhan Ugan, “Seminerlerde önemli bilgiler sade ve anlaşılır bir dilde aktarılıyor. Bilgi paylaşımının yanında güncel gelişmelerin piyasalar üzerindeki etkileri de tartışılıyor” diye konuşuyor.

YENİ ‘BORSA KURTLARI’ DİYOR Kİ...

Geçtiğimiz hafta sonu birinci dönem eğitimin son derslerini yaptıklarını söyleyen Dr. Gökhan Ugan, yatırımcı adaylarındaki büyük değişime dikkat çekerken dört haftada aldıkları yoldaki izlenimler için sözü Borsa Okulu’nun katılımcılara bırakıyor.

Üniversite öğrencisi Murat Mutluç, “O kadar çok şey öğrendim ki, bu kadar kapsamlı bir eğitim beklemiyordum. Beklentimin de üzerinde çok şey kattı bana. Kafamdaki sorulara cevap arıyordum, burada buldum” diyor.

Matematik öğretmeni Doğan Çakmak, “Toplum olarak herkes böyle bir eğitim alırsa paramızı ve ekonomimizi çok daha iyi bir noktaya getireceğiz” diye konuşuyor.

Ticaretle uğraşan Cem Bayram da yeni ‘borsa kurdu’ kimliğiyle Borsada pusuya yatan sinsilere ‘tokat’ gibi bir mesaj veriyor: “Daha önce sağdan soldan duyduğumuz hisselere giriyordum. Bundan sonra öğrendiklerimi uygulayacağım. Analizlerimi yapacağım, şirketlerin bilançolarını inceleyeceğim, karlılığına, projelerine bakacağım. Gerekirse genel kurullarına katılacağım. Hissemi öyle alacağım.”

UZMAN ÖNERİSİ: TÜM KATEGORİLERE KATILIM

Evet, birinci dönem Borsa Okulu katılımcıları artık birer ‘bilinçli yatırımcı’ olarak yola devam edecekler ama ya diğerleri…

Kulaktan dolma bilgilerle kaybetmiş, sosyal medyadaki üfürmelerle tuzağa düşürülmüş üzücü örnekler o kadar çok ki... 

Borsa Okulu’ndaki eğitim de işte bu manzara karşısında tasarruf sahiplerinin duyduğu korkuyu içlerden söküp atacak, “Benim param ne olacak?” değil, “Param bana ne kadar kazandıracak?” güvenini aşılıyor.

Cumartesi günleri düzenlenecek ve 4 hafta sürecek ikinci dönem eğitimde yatırımın şifrelerini öğretecek olan Borsanın ustası Dr. Gökhan Ugan, spot ve vadeli piyasalardaki 22 yıllık tecrübesini katılımcılarla paylaşmaya devam edecek. Eğitim boyunca özellikle sermaye piyasalarında küçük yatırımcılar için hazırlanmış sinsi tezgahlar konusunda uyarılarda bulunacağını belirten Dr. Ugan sözlerini, “Her bir kategori bilinçli yatırımın beş önemli yapı taşı niteliğinde olduğundan tüm kategorilere katılım tavsiye edilir” diyerek noktalıyor.

DİKKAT! KAYITLAR BU HAFTA BİTİYOR

İnteraktif bir ortamda dört hafta boyunca beş farklı kategoride verilecek olan 0’dan 100’e Borsa eğitiminde ikinci dönem 4 Mart 2017 Cumartesi günü start alıyor. 25 Mart’a kadar sürecek ikinci dönem eğitimde seçenek çok; katılımcı isterse bir, isterse  iki seminere, isterse tümüne girebiliyor.

Borsa Okulu yöneticileri, “Eğitim, İstanbul’un ünlü ve seçkin oteli Harbiye Hilton’da 10 kişilik özel sınıflarda, bire-bir etkileşime müsait bir ortamda gerçekleştirilecek. Katılımcılara manipülatörlere karşı uyanık kalma, doğru hamle yapma becerisi kazandırılacak. Bu önemli şansı kullanmak için heyecan duyan yatırımcı adaylarına kontenjanların sınırlı olduğunu,kayıtların bu hafta biteceğini hatırlatırız” şeklinde konuşuyor.

İŞTE SEÇKİN EĞİTİMİN PROGRAMI

1.Seminerler 4 hafta sürecek,  5 farklı kategori olarak verilecek

a. YATIRIM ORTAMI: Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu
b. DOĞRU HİSSEYİ SEÇME: Mali Analiz Teknikleri
c. DOĞRU ZAMANI SEÇME: Teknik Analiz
d. DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA: Portföy Yönetimi
e. DOĞRU KALDIRACI KULLANMA: Risk Yönetimi

2. Seminer saatleri

a. 10:00 – 11:00 Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu
b. 11:30 – 12:30 Mali Analiz Teknikleri
c. 14:00 – 15:00 Teknik Analiz
d. 15:30 – 16:30 Portföy Yönetimi
e. 17:00 – 18:00 Risk Yönetimi

BORSA OKULU’NDAN ÖNEMLİ HATIRLATMA

-Katılımcılar istedikleri sayıdaki kategorinin derslerine kayıt yaptırabilir.
-Her kategori için 10 katılımcı alınacaktır. Kayıtta öncelik ilk başvurulara aittir.

Hissedar olmayı seçen yatırımcılar Borsa Okulu’na koştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)