E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’nda bomba gibi eğitime kayıt için son 2 gün---

Borsa Okulu’nda bomba gibi eğitime kayıt için son 2 gün

Borsa Okulu’nda bomba gibi eğitime kayıt için son 2 gün
06 Aralık 2017 - 07:56 borsagundem.com

Bilinçli borsa yatırımcısı olma fırsatını sunan Borsa Okulu, 23-24 Aralık’ta yılın son eğitimi için kapılarını açıyor. Müthiş programda, “Borsanın Parlayan Yıldızları” ve “Piyasa Profesyonelleri” bölümünde sürpriz isimler konuşacak.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarında heyecan büyüyor, milyar dolarlık dev halka arzlar gün sayıyor.
Otoriteler satışları kolaylaştırma, şirketleri teşvik için adım üstüne adım atıyor.
Zaman yakın, İstinye hazır.
Ama…
Borsada dev’lerle buluşmanın hakkını verecek, bunun Türkiye’nin yarınları için kritik değerdeki önemini kavrayacak, rant peşinde koşmayacak, günü birlik değil, uzun vadeli bakacak şuurlu tasarruf sahipleri hazır mı?
Olan da var, olmayan da...
Ancak hangisi çok, hangisi az tartışmasına girmeyeceğiz!
Piyasalara, alın terine sahip çıkacak bilinçli yatırımcı ordusu kazandırmaya, elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.
Hem de 23-24 Aralık 2017’de İstanbul’da yeni bir merhabayla kapılarını açmaya hazırlanan Borsa Okulu’nun çok kıskanılacak eğitim programıyla.

YENİ BİR EĞİTİM FIRTINASI

Yıllardır, her alanda ‘lider ülke, büyük Türkiye’ sevdasının bir neferi olarak, kutsal bir görev aşkıyla çıkılan yolda, manipülatör oyunlarına kapalı, tuzağın kokusunu alan, sosyal medyada tezgahlanan sonu hüsran ‘cazibe’ süslü kışkırtmalara aldanmayan yeni borsa kurtlarını yatırımcı dünyasına kazandıran Borsa Okulu, “Ben bu işi biliyorum” diyenleri bile yerine mıhlayacak iki büyük yenilikle yılın son bombasına imzasını atıyor.

İŞİN SIRRI USTANIN MUTFAĞI

Borsa Gündem - Inforce Finansal Çözümler, Eğitim ve Danışmanlık işbirliğinde düzenlenen, İstanbul’un ünlü, turizmin gözde adresi Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleştirilecek “0’dan 100’e Borsa / İstanbul Seminerleri”nin amacı çok açık; fiyat hareketlerinin nedenleri, mali - teknik analiz, risk ve getiri arasındaki ilişki öğretileriyle seçici, analizci, nitelikli, bilgili borsacılar yetiştirmek. Doğru zamanı seçme dersiyle sabrın zaferini tanıtmak,  ‘portföy yönetimi’yle alım/satımın inceliklerini kavratmak, “İşte bu” dedirtecek doğru finansal aracı bulduracak stratejiyi anlatmak.

Yatırımcı ruhu kazandıracak, cesaret aşılayacak sınıf eğitiminin sırrı ise karmaşık değil, basit: Ustaların mutfağında pişmek.

TECRÜBE KONUŞACAK

Bugüne kadarki eğitim sürecinde katılımcıları, işinin ehli, sektörün yakından tanıdığı, piyasa yapıcıların bile şapka çıkardığı isimler ve akademisyenlerle bir araya getiren Borsa Okulu, yeni programında ‘derin’ tecrübeyi sınıfa taşıyacak. “Borsanın Parlayan Yıldızları” ve “Piyasa Profesyonelleri” konuşacak.

BORSAYI ONDAN DİNLEYİN

Borsanın ustası, Uluslararası Suistimal İnceleme Uzmanı (CFE), Risk Yönetimi Güvencesi (CRMA), İş Sürekliliği Yöneticisi (CCM), SPK İleri Düzey ve SPK Türev Araçlar lisans belgelerine sahip olan, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni Dr. Gökhan Ugan seminer hocalığı yaparken, özel konuklar büyük fark yaratacak.

TÜM SORULAR YANITLANACAK

Programın ‘Yıldız’ları, Hektaş Ticaret T.A.Ş. Genel Müdürü Levent Ortakçıer ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Uğur Akbaş. Ortakçıer ve Akbaş, firmayı tanıtırken, geçilen yolları, gelinen noktayı, engelleri, nasıl aştıklarını dile getirecek, kafaları karıştıran tüm sorulara açık yürekle cevap verecek. Onları dinlerken, eksiklerinizi, ne çok kazanımla karşılaştığınızı fark edeceksiniz.

KRİTİK BİLGİLER AKTARILACAK

Dersin ‘Profesyonel’i ise AZ Notus Portföy Yönetimi A.Ş.'nin eski Yönetici Ortağı Doç. Dr. Evren Bolgün. Konuşmacı, katılımcılara profesyonel portföy yönetim teknikleri hakkında kritik bilgiler aktaracak. Öğretileri karanlıktan koruyacak, yatırım yolunuzu fener gibi aydınlatacak, hayati atılımlarda rehber olacak.

İSTER DOKTOR OL, İSTER EV KADINI…

Bankacı, işçi, memur, öğrenci, doktor, garson, esnaf, müzisyen, öğretmen, ev kadını, ileriye özgüvenle bakmak isteyen tüm yurttaşlara açık olan Borsa Okulu’ndaki seminerlere katılım ücreti (KDV dahil) 1000 TL. Katılımcıların yatırım yapmak için gerekli olan bilgileri, şifreleri, tarafsız bir ağızdan objektif bir şekilde tüm gerçekliğiyle duyacakları bu eğitim fırtınası sabah 09.45’te başlayacak, akşam 18.00’e sona erecek.  2 gün sürecek program şöyle..

İŞTE MÜTHİŞ EĞİTİM PROGRAMI

23 ARALIK 2017 CUMARTESİ

YATIRIM ORTAMI: Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu (09:45 - 12:00)
* Borsada Fiyatlar Nasıl Oluşur?
* Para ve Maliye Politikalarının Borsaya Etkisi.
* Siyasi ve Ekonomik Gelişmelerin Borsaya Etkisi.
* Uluslararası Fon Hareketlerinin Borsaya Etkisi.

ÖĞLE ARASI (12:00 - 13:15)

DOĞRU HİSSEYİ SEÇME: Mali Analiz Teknikleri (13:15 - 15:30)
* Bilanço Nedir, Nasıl Yorumlanır?
* Gelir Tablosu Nedir, Nasıl Yorumlanır?
* Mali Tabloların Yatay ve Dikey Analizi.
* Mali Tabloların Oransal Analizi.

BORSANIN PARLAYAN YILDIZLARI (15:45 - 16:45)
* Seminerin bu bölümünde Hektaş Ticaret T.A.Ş. Genel Müdürü Levent ORTAKÇIER ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Uğur AKBAŞ katılımcılara Hektaş Ticaret T.A.Ş.'yi tanıtacak ve akılda kalan sorulara cevap verecek.

PİYASA PROFESYONELLERİ (17:00 - 18:00)
* Seminerin bu bölümünde AZ Notus Portföy Yönetimi A.Ş.'nin eski Yönetici Ortağı Doç. Dr. Evren BOLGÜN katılımcılara profesyonel portföy yönetim teknikleri hakkında bilgiler aktaracak.

24 ARALIK 2017 PAZAR

DOĞRU ZAMANI SEÇME: Teknik Analiz (09:45 - 12:00)
* Trend Nedir, Nasıl Tespit Edilir?
* Destek/Direnç Noktaları Nedir, Nasıl Tespit Edilir?
* Teknik İndikatörler.
* Teknik Formasyonlar.

ÖĞLE ARASI (12:00 - 13:15)

DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA: Portföy Yönetimi (13:15 - 15:30)
* Risk ve Getiri Arasındaki İlişki.
* Portföy Kompozisyonu Nasıl Oluşturulur?
* Portföy Kompozisyonu Ne Zaman Değiştirilmeli?
* Portföy Yönetim Tercihi: Statik mi, Dinamik mi?

DOĞRU KALDIRACI KULLANMA: Risk Yönetimi (15:45 - 18:00)
* Risk Yönetiminde Kullanılan Araçlar.
* Riskin Ölçülmesi.
* Portföy Riskinin Değiştirilmesi.
* Getirinin Garanti Altına Alınması.

BU FIRSAT KAÇMAZ!

23-24 Aralık 2017, borsacı adayları için milat olacak. 25 Aralık’ta korkulara, paniğe veda çünkü, ustalık dönemi başlayacak.
Boşuna, “dünyanızı değiştirmek istiyorsanız kullanacağınız en güçlü silah eğitimdir” dememişler.
Sadece yeni bir hayat değil, ülkenin de geleceği için…
Düşleriniz adına, haydi, eğitimin güçlü kalesi Borsa Okulu’na…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)