E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsa İstanbul'da yatay açılış beklentisi---

Borsa İstanbul'da yatay açılış beklentisi

Borsa İstanbul'da yatay açılış beklentisi
27 Eylül 2016 - 09:21 borsagundem.com

Şeker Yatırım, BSİT-100 analizinde endeksin yeni güne yatay başlamasını beklediğini açıkladı.

Moody's'in geçtiğimiz Cuma günü piyasalar kapandıktan sonra Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyedeki notunu düşürmesi yeni haftaya piyasaların sert satışlarla başlamasına neden oldu. Güne 76.500 seviyeleri altından başlayan BİST 100 Endeksi günün devamında 76.500 – 77.000 seviyeleri arasında bir seyir izlerken günü de %3.8 düşüşle 76.726 seviyesinden tamamladı. Yurt içi piyasaların Moody’s kararı sonrası düştüğü günde Avrupa borsaları da Deutsche Bank'ın sermayeye ihtiyaç duyduğu spekülasyonları sonrası bankacılık sektörü endişeleriyle günü %2’ye varan kayıplarla
tamamladı. Bugün içeride Hazine ihalelerini takip edecek olan piyasalar dışarda ise ABD’de açıklanacak tüketici güveni ve Case-Shiller konut fiyat endeksi verilerini izleyecek. Bu sabah Asya borsalarında yatay bir seyir gözlenirken, dünkü düşüşün ardından Avrupa borsalarının güne tepki alımları ile başlaması bekleniyor. Dün yaşanan sert satışların ardından BİST’te yatay bir açılış beklenirken günün geri kalanında yurt dışını takip ederek yön bulmaya çalışacağını düşünüyoruz.

Şeker Yatırım

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 27.09.2016

 

Günün önemli şirket haberleri - 27.09.2016

 

Moody's'den Türk bankalarına not değerlendirmesi

 

Borsa İstanbul 4 büyükleri takibe aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)