E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'dan uluslararası konferans---

Borsa İstanbul'dan uluslararası konferans

Borsa İstanbul'dan uluslararası konferans
21 Ekim 2014 - 11:12 borsagundem.com

Borsa İstanbul, Berkeley ile ortaklaşa uluslararası bir konferansa imza atıyor

Girişimcilik ekosisteminin gelişmesi, bu yolla girişimci ve bunlara yatırım yapan melek yatırımcı sayısının artırılması, ekosistemin büyütülmesi, istihdam ve inovasyon sağlamaya yönelik çalışmaları destekleyen Borsa İstanbul, bu konuda dünyanın önde gelen üniversitelerinden California Üniversitesi, Berkeley ile ortaklaşa uluslararası bir konferansa imza atıyor.
   
“Girişimcilik Yoluyla Köprüler Kurmak: Girişimcilikte Yükselen Ülke Türkiye’ye Bölgesel ve Küresel Bakış” adı altında gerçekleştirilecek konferansa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan katılacak.
   
Konferansın açılış oturumunda, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu’da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu Üyesi Dr. M. İbrahim Turhan, California Üniversitesi, Berkeley Rektör Yardımcısı Prof. Robert M. Price, California Üniversitesi, Berkeley Girişimcilik ve Kalkınma Programı Direktörü Prof. Dariush Zahedi yer alacak. Toplantı 23 Ekim'de saat 10:00'da başlayacak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)