E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsa İstanbul'da pozitif seyir bekleniyor---

Borsa İstanbul'da pozitif seyir bekleniyor

Borsa İstanbul'da pozitif seyir bekleniyor
16 Eylül 2014 - 09:11 borsagundem.com

Fed'in faiz kararı toplantısı öncesinde piyasada alıcılı açılış bekleniyor

ABD Merkez Bankası toplantısının Çarşamba günü açıklanacak sonuçlarından ve başkan
Yellen’ın açıklamalarından önce Borsa İstanbul, sıkışık ve düşük hacimli bir seyir izleyerek günü %0,12 yükselişle 77.918 puandan kapattı. Bankacılık endeksinde ise % 0,14 yükseliş görüldü. Çarşamba günü FED’den gelecek haberler öncesinde düşük hacimli yatay seyrin devam etmesini bekliyoruz. Dün açıklanan veriler arasında ABD Ağustos ayı sanayi üretimi verisi beklentilerin altında açıklanırken, bugün ise Euro Bölgesi ve ABD Ağustos ayı Tüfe verisi açıklanıyor olacak. Bugün açılışta yatay görünümlü yurt dışı vadeli endekslerine paralel BİST’in pozitif bir açılış yapmasını ve gün içerisinde açıklanacak veriler, döviz kurları ve yurt dışı piyasalardaki hareketleri takip ederek yönünü belirlemesini bekliyoruz.

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yanlıs yönlendirme yapıyorsunuz16 Eylül 2014 10:20

    insanların umutlaryla oynama noktasında adeta zırve yapan yorumcuların işlerını daha düzenli ve daha yakın hedefler tututurmaya yonelık yorumlar yapmaya ve ınsnlaı parasal konuda üzmemmeye davet ediyorum.türkiyedeki kücük yatırımcıların alayını küstürdünüz

  • ersan16 Eylül 2014 09:31

    bilemediniz,,satıcılı açılış oldu.