E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'da bir devir kapanıyor---

Borsa İstanbul'da bir devir kapanıyor

Borsa İstanbul'da bir devir kapanıyor
22 Ağustos 2014 - 16:37 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da 15 Mayıs 1995 yılından bu yana brokerların işlem yaptığı alt seans salonu kapatılıyor

BORSAGUNDEM.COM-ÖZELHABER

Borsa İstanbul'da üst seans salonunun kapatılmasından sonra alt seans salonu da kapatılıyor. Borsa İstanbul'un İstinye'ye taşındığı 15 Mayıs 1995 yılından bu yana faaliyette olan işlem salonları tadilat için kapatılacak. Üst işlem salonu olarak bilinen salonun kapatılıp brokerların alt salonda toplanmasının üzerinden çok geçmeden alt salonunda kapatılacağı öğrenildi. 

Alt işlem salonunda bulunan brokerlardan bir kısmının bugün itibarıyla son işlemlerini yaparak eğitim briminin olduğu binaya taşınacağı, bir kısmının ise önümüzdeki hafta itibarıyla taşınacağı öğrenildi. Şu anki işlem salonunda işlem yapan brokerların son işlemlerini yaparken hatıra fotoğrafları çektirdikleri bildiriliyor. Restorasyon çalışmalarının 3 aylık sürede tamamlanacağı, seans salonunun tadilattan sonra yeni yüzüyle tekrar faaliyete geçirileceği öğrenildi. Alt işlem salonu medya kuruluşlarının görüntü alıp haberlerini duyurduğu, halka arzı gerçekleştirilen şirketlerin gong törenlerinin yapılarak ilk işlemlere başladığı salon olarak biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oktay23 Ağustos 2014 07:50

    Kendini yatırımcı zanneden zavallı sen dünyayı çözdün de Buffet mı zannediyorsun kendini?

  • yatırımcı22 Ağustos 2014 23:20

    bizim ülkede brokerlık telefon operatörlüğü.dışardan biriside brokerlığı ahım şahım bir şey sanıyor.al diyosun tuşa basıyo alıyor.çoğunun dünyadan haberleri yok. nerde amerikadaki brokerlık.

  • Yeter..22 Ağustos 2014 22:11

    Once kucuk yatirimcilar sonra kucuk araci kurumlar , brokerlar ve perde iner ,KRAL CIPLAK diyen biri cikana kadar ...

  • küçük yatırımcı22 Ağustos 2014 18:05

    bist i protesto ederek yatırım hesabımı kapattım...masrafları artır bunuda küçük yatırımcıya yükle 1 eylülden itibaren derinliksiz ekran aylık 15 tl ye verilecekmiş bu neya.. bundan sonra bulursunuz küçük yatırımcı...döviz al-sat yaparım kafam ağrımaz hemde....

  • eski broker22 Ağustos 2014 16:59

    bu meslekte tarihe karıştı. bakalım teknoloji başka hangi mesleği tarihe gömecek ?