E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul ve Gedik Yatırım’dan VİOP semineri ---

Borsa İstanbul ve Gedik Yatırım’dan VİOP semineri

Borsa İstanbul ve Gedik Yatırım’dan VİOP semineri
24 Nisan 2014 - 16:28 borsagundem.com

İzmir’de 7 Mayıs’ta düzenlenecek seminerde VİOP ürünleri, yatırım fırsatları anlatılacak

Geçtiğimiz yıl Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası alım satım platformlarının VİOP çatısı altında birleşmesiyle borsa dünyasında başlayan yeni dönem 8’inci ayına girdi.

Uzmanların, “Fiyat dalgalanmalarındaki dengesizliklere karşı yatırımcıyı koruyan, düşerken de para kazandıran” dediği Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) ile ilgili İzmir’de 7 Mayıs’ta bir seminer düzenlenecek. Borsa İstanbul VİOP ve Gedik Yatırım işbirliğiyle gerçekleştirilecek seminerde, türev piyasa araçlarının kullanım alanları, opsiyon sözleşmeleri ile farklı yatırım olanakları ve bu araçların yatırım stratejilerindeki yerleri konusu ele alınacak.

İzmir Ticaret Borsası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek seminerin açılış konuşmasını Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasaları Grup Müdürü Muammer Çakır yapacak. Gedik Yatırım Vadeli İşlemler Müdürü Nuri Sevgen ise katılımcılara, “Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında Doğru Bilinen Yanlışlar, Yatırım Stratejileri”ni anlatacak. 7 Mayıs 2014’te saat 18.00’de başlayacak program, soru-cevapların ardından 20.30’da sona erecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)