E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa İstanbul, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi---

Borsa İstanbul, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi

Borsa İstanbul, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi
30 Haziran 2016 - 15:57 borsagundem.com

Borsa İstanbul ev sahipliğinde Ramazan ayı münasebetiyle şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Maliye Bakanlığı eski müsteşarı ve yeni Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın katılımı ile Borsa İstanbul’da düzenlenen iftarda, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. 

Himmet Karadağ yaptığı konuşmasında iftara Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin de katılmasının planlandığını ancak programları sebebiyle gelemediğini söyleyerek selamlarını ilettiğini belirtti. Himmet Karadağ yemekte şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi. 

İftar yemeği sonrasında şehit aileleri ve gazilere hitap eden Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Borsayı eviniz, bizleri de evladınız, kardeşiniz yani ailenizden biri gibi görmenizi istiyoruz." diyerek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sağlık diledi. 

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ise şehitliğin büyük bir mertebe olduğunu, Cenab-ı Hakk'ın Kuran-ı Kerim'de direkt şehitleri muhatap aldığını kaydetti. 

Şehit ve gazi aileleri adına gazi Ziya Erktürkmen ise kısa bir selamlama konuşması yaptı. 

Borsa İstanbul’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği ile 1.000 şehit ve gazi ailesinin her birine 1.100 TL tutarında hediye çeki verilmesini ihtiva eden bu faaliyet ve benzerlerinin sermaye piyasaları kurum ve kuruluşlarıyla artarak sürmesini umuyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)