E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul işbirliklerini genişletiyor---

Borsa İstanbul işbirliklerini genişletiyor

Borsa İstanbul işbirliklerini genişletiyor
31 Ağustos 2015 - 14:08 borsagundem.com

DMCC ile DMCC’nin DGCX ve DMCC Tradeflow platformları, ikili ticaret ilişkilerini geliştirmek üzere Borsa İstanbul’la işbirliği yapıyor

Dubai’nin Serbest Bölge otoritesi DMCC ile Borsa İstanbul, ikili ticaret ilişkilerini geliştirmek üzere bir Mutabakat Zaptı imzaladı. Mutabakat Zaptı, tarafların ikili ticaret çalışmalarını ilerletmek ve piyasa katılımcıları için katma değerli üyelik hizmetlerini geliştirmek amacıyla işbirliği yapmasını öngörüyor.

DMCC’nin evsahipliğini yaptığı imza törenine DMCC Genel Müdürü Gautam Sashittal, Borsa İstanbul Genel Müdürü/CEO’su Tuncay Dinç, DGCX Genel Müdürü Gaurang Desai ve DMCC Tradeflow Direktörü Sanjeev Dutta katıldı.

DMCC Genel Müdürü Gautam Sashittal şöyle dedi: “Biz DMCC olarak, stratejik ortaklıkların önemine ve sonuçlarına ve tüm dünyadaki şirket ve platformların karşılıklı işbirliğine büyük değer veriyoruz. İmzaladığımız bu Mutabakat Zaptı’nın hedefi, Borsa İstanbul, DMCC Tradeflow ve DGCX piyasa katılımcıları için etkin ve geliştirilmiş üye hizmetleri sunmak suretiyle, dünyanın en büyük külçe altın ticareti merkezlerinden olan Dubai ile İstanbul arasındaki ikili ticareti geliştirmektir.”

Borsa İstanbul Genel Müdürü/CEO’su Tuncay Dinç ise “Kıymetli madenlerdeki ticaret hacmini artıracak ve Borsa İstanbul ile DMCC arasındaki işbirliğini geliştirecek bu Mutabakat Zaptı’nı imzalamaktan son derece memnunuz. Borsa İstanbul, kıymetli madenler için alım-satım ve işlem sonrası hizmetlerin gelişeceğine inanıyor; likit bir kıymetli madenler piyasasının önemini kabul ediyor ve kıymetli madenler için sunulan alım-satım hizmetlerinin daha kısa bir süre içinde geliştirilmesi için DMCC ile ortak bir strateji geliştirmeyi planlıyor” diye konuştu.

Mutabakat Zaptı, sorumlu kaynak standartlarına erişim, depolama altyapısı ve mali altyapı da dahil olmak üzere, Borsa İstanbul, DGCX ve DMCC Tradeflow platformlarının faydalanacağı bir dizi geliştirilmiş üyelik hizmetlerini kapsıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)