E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa Gündem yazdı CLK gerçeği açıkladı---

Borsa Gündem yazdı CLK gerçeği açıkladı

Borsa Gündem yazdı CLK gerçeği açıkladı
14 Nisan 2014 - 19:03 borsagundem.com

Ar Tarım ve CLK Holding'de yönetim değişti, perde arkasındaki isim yönetime geçti

Borsa Gündem’in manşetleriyle gündeme taşıdığı CLK Holding ve Ar Tarım’da yapılan işlemlerde perde arkasında Ayhan Öztürk olduğu haberleri, bugün yapılan Şirket açıklamasıyla doğrulandı. Arka arkaya gelen el değiştirmelerde, kullanılan hesaplarda hep ‘geri planda’ ortaya çıkan Ayhan Öztürk, üzerindeki ‘gizlilik’ perdesini kaldırdı. Öztürk bugün yaptığı çifte duyuru ile hem Ar Tarım’da hem de CLK Holding’de yönetime geldiğini açıkladı.

ÖZTÜRK İKİ ŞİRKETTE DE YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Bugün KAP’a yapılan açıklamaya göre Ayhan Öztürk, Tümer Tarım hisselerini devralarak Ar Tarım’a Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Öztürk ayrıca, CLK Holding hisselerine sahip olan Ossis Sınai Yatırımlar’da Osman Şişmanoğlu’na ait payları devraldığını ve CLK Holding’de de Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildiğini duyurdu. Bununla birlikte Öztürk, Ossis’in bağlı ortaklıklarının da yönetim kurullarında şirketi temsil etmek üzere seçildi.
Borsa Gündem'ün manşetlerden duyurduğu Ayhan Öztürk’ün bu satın alma ve birleşme işlemlerinin arkasında olduğu, bugün ‘gerçek isimlerin’ ortaya çıkmasıyla tamamen netleşmiş oldu.

SPK’NIN VERDİĞİ 10 GÜNLÜK SÜREYİ TAMAMLADI

Bununla beraber Ar Tarım’ın sermayesindeki imtiyazlı ve imtiyazsız payları satın almak üzere 24.01.2014 tarihinde Hisse Devir Sözleşmesi imzalayan Tümer Tarım, SPK’nın çağrıya başlanması için verdiği 10 günlük süreyi tamamladı.  SPK, 03/04/2014 tarihli  haftalık bülteninde Şirket’in diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere zorunlu pay alım teklifinde bulunması talebiyle Kurula yaptığı başvurunun;  2,94 TL’lik fiyat üzerinden ve Kurulun karar tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde gönüllü olarak yapılmasına başlanması kaydıyla olumlu karşılanmasına ve 10 iş günü içerisinde gönüllü pay alım teklifine başlanmaması durumunda Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hakkında işlem tesis edilebileceği kararı vermişti. 




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fener190717 Nisan 2014 16:50

    bunlar garibin ahını aldı....artık hiçbir şekilde bir baltaya sap olamazlar....biz bu hisseyi karkim diye güvenip uzun vadeli yatırım için aldık...şimdi karşımıza bunlar çıktı...etek giyip kumda oynasın bunlar...

  • vatansever15 Nisan 2014 15:33

    clkhlding te resmen dolandırıldık 3 küsürlerden aldığmız hisseleri yok paralara sattık , bunun gibi yüzlerce örnek var geriye dönükte olsa devlet yatırımcısına sahip çıkmalı

  • kanunsuz mu?15 Nisan 2014 00:31

    ceyln, demimod, info, ütopya, clkho,artog da onbinlerce vatandaşı sahte özel durum açıklamaları, borsa dolandırıcılığkları, ispatlı spk raporları ile dolandırıdğı kesin olan bir borsa çetesinden bahsediliyor. ÇETE kurup onbinlerce vatandaşı DOLANDIRARAK MALINA ZARAR VERMENİN SENCE KANUNA VE HUKUKA UYGUN NESİ VAR?. BAKKANDAN GİT BİR EKMEK ÇAL BAKALIM SANA NE CEZA VERİRLER. PEKİ BU ADAM MİLYARLARCA EKMEK PARASINI NİTELİKLİ BORSA SUÇU İŞLEYEREK ÇALMIŞSA, CEZASI NE OLMALI?

  • as14 Nisan 2014 22:32

    burada garip olan,yanlış olan,kanunsuz-hukuksuz olan ne ,anlatın biz de bilelim.

  • dombili.14 Nisan 2014 21:46

    bu düdük dombili ne zaman tutuklanacak gerçekten?. adamın borsa işleri rahmetli selçuk parsadanın sahte projelerinden beter. yeter artık, BİTSİN BU ÇETE İŞLERİ.. BORSA VATANDAŞLARIN DOLANDIRILDIĞI KUMARHANE DEĞİL. BUNLAR DA KUMARHANEDE KUMAR OYNATAN ÇETEE DEĞİL...

  • savcılarımıza14 Nisan 2014 21:41

    sayın savcılarım. elinizde somut belgeler var. dolandırıcılık belgeleri var. her şey ispatlı. NEYİ BEKLİYORSUNUZ. NEYYYİİİ BEKKLİYORSUNUZ?.. DAHA BAŞKA VATANDAŞLARIMIZIND OLANDIRILMASINI MI BEKLİYORSUNUZ?. DELİLELRİN KARARTILMASINI MI?. NEEEE YYİİİ BEKKK Lİİİ YORR SUUU NUUZZZZZ?

  • oflu14 Nisan 2014 21:27

    ALAYI FIRILDAK UZAK DURUN BU HİSSEDEN

  • HUKUK Mücadelesi14 Nisan 2014 20:57

    onlarca yatırımcı bu adamı savcılığa delilleriyle birlikte verdi. Dolandırıcılık suçu tek şirkette değil. 4-5 şrkette somut delillerle belgeli. ütopya da yediği halt belli. Hukuk emri ne zaman yerine gelecek. ne zaman tutuklanacak bu adam?. araba çalana, ev soyana hapis varda, binlerce kişiyi dolandıran kıravatlı özgür mü gezecek?. 500 yıl hapis yese bile kamu vicdanı yerine gelmez. eee sonuç?