E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBORFİN ve SERPAM eğitimi start alıyor---

BORFİN ve SERPAM eğitimi start alıyor

BORFİN ve SERPAM eğitimi start alıyor
13 Ekim 2015 - 11:38 borsagundem.com

BORFİN ve SERPAM işbirliği ile yeni eğitim süreci başlıyor

SERPAM (İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi) ve Borfin (Borsa, Finans ve Ekonomi Eğitim Portalı) işbirliği ile finans eğitimleri herkese ulaşacak. Bu eğitimlerle finans alanında kendini geliştirmek isteyen; yönetici, yönetici adayları, yatırımcılar, banka, sigorta, leasing çalışanları ve eğitimlerini işletmecilik/finans dışında tamamlamış kişiler sertifika alarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Geleceğin finansçıları ve finans yönetici adayları ile yatırımcılar için düzenlenen bu eğitimler katılımcıların kariyer gelişimlerinde de önemli rol oynayacak. İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin profesyonelliği ile verilecek eğitimler ile Borfin’in e-eğitim platformundaki bilgi ve tecrübe birleşiyor. Profesör ve Araştırma görevlilerince verilecek eğitimler; bilgisayar, cep telefonu ve ipad ile uyumlu platformlarda kullanıcılara ulaşacak. Katılımcılar istedikleri zaman, istedikleri yerde eğitim alma fırsatına sahip olacak.

Bu eğitimler borsa, finans, ekonomi alanında farkındalıklarını artırmak isteyen, stratejik karar alma noktalarında yetkinliklerini devamlı geliştiren, çağdaş işletme bilgileri ile donanımlı, geleceğin stratejik mimarisinde el ele çalışanların yetkinliklerini artıracak.

Eğitimlerdeki ders müfredatı; dikkatlice tasarlanarak, öğrencilere kavramsal bilgi vermeyi, finansın ihtiyacı olan bilgi-beceri ve yeteneklerini geliştirmeyi hedeflemekte ve iş sorunlarını çözebilmeleri için geleceğe hazırlamaktadır. Ayrıca eğitim sonunda yapılacak sınavlar ile de eğitim hakkında yeterlilik ölçülerek sertifika kazanmaya hak kazanılacaktır.

Hazırlanan bu eğitimler ile finansçı olmadan da finans ile ilgili temel kavramlara hakim olunabilecek. 

Eğitim verecek kişiler;

Prof. Dr. Ahmet KÖSE
Prof. Dr. Belkıs SEVAL
Prof. Dr. Murat KIYILAR
Doç. Dr. Serra Eren SARIOĞLU
Dr. Ahmet Kerem ÖZDEMİR
Dr. Emir OTLUOĞLU
Arş. Grv. Semra TAŞPUNAR ALTUNTAŞ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)